Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Η ΧΡΥΣΑΥΓΕΙΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ….


ARXHGOS

Του Θοδωρή Τσέλα

Eδω και λίγες ημέρες, προφανώς κατόπιν εντολών (αλλά ποιων; Των “άμεμπτων ανακριτριών η του Σαμαρά βεβαίως – βεβαίως) έχει ξεκινήσει ένας ακόμη κύκλος “Χρυσαυγειάδας” όπου περιστατικά βίας με συμμαθητές προσπαθούν να τα αναγάγουν σε περιστατικά βίας Χρυσαυγιτών, εφαρμόζοντας για ακόμη μια φορά την μέθοδο της συλλογικής ευθύνης. 

Δηλαδή, επειδή ένας νεαρός παρενοχλούσε την κοπέλα ενός άλλου, και ο δεύτερος τον χτύπησε φταίω κι εγώ που είμαι σπίτι μου, ή φταίει η Τ.Ο. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Αλεξανδρούπολη, ή κάποιος Βουλευτής που εκείνη την στιγμή ίσως ήταν και στην Βουλή. Γιατί αυτό προσπαθούν να αποδείξουν. Φασιστικό! (και λένε εμάς φασίστες οι γελοίοι)… Γελοίοι και αμετανόητοι…


Δείτε πως γράφει όμως το ρεπορτάζ το περιστατικό: “Ξεκίνησε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο  της Αθήνας η δίκη για την άγρια επίθεση που δέχθηκε 17χρονος μαθητής έξω από το σχολείο του στο Π. Φάληρο, από φερόμενα μέλη της Χρυσής Αυγής, τον Ιανουάριο του 2013″. 

Επειδή τα μάτια του ρεπόρτερ έχουν δει πολλά και τα αυτιά του έχουν ακούσει περισσότερα, κρατάει μια “πισινή”. “Φερόμενα” λέει… 

Οι δικαστές όμως, που τόσο αμερόληπτα καταγράφουν τα εγκλήματα, και όπου τους βολεύει ζητούν από τους μάρτυρες να λένε ψεύδη – πρόσφατο παράδειγμα είναι το παράδειγμα του μάρτυρα που του ζητούσαν να πει πως “ο Λαγός έδωσε εντολή επίθεσης” και αυτόν θα τον αφήσουν, και επειδή αρνήθηκε να πει το ψέμα που του πάσαραν, τον έστειλαν στις φυλακές του καθεστώτος. ΚΑΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΑΘΩΟΣ! – κατέγραψαν το περιστατικό “στη μεγάλη δικογραφία που αφορά τη Χρυσή Αυγή”. 

Υπάρχουν ερωτήματα και ερωτηματικά! 

1. Κατά δήλωση του θύματος, πείραζε μια κοπέλα και 2 μήνες του επιτέθηκαν;

2. Αποκλείεται αφού πείραζε μια κοπέλα ο συγκεκριμένος νεαρός να πείραζε και άλλη και ο φίλος της άλλης κοπέλας να τον χτύπησε; 

3. Ας δεχτούμε το σενάριο του θύματος για να μην νομίζουν κάποιοι πως καλύπτουμε και τους φερόμενους ως δράστες. Δυο μήνες μετά λοιπόν και αφού του το κράτησαν “μανιάτικο” οι φίλοι της κοπέλας, πήγαν και τον χτύπησαν μέρα μεσημέρι και μέσα στο σχολείο; Γιατί; Για να τους δουν όλοι και να έχουν χίλιους μάρτυρες εναντίον τους; Μήπως υπήρχαν άλλοι λόγοι που έγινε ο καυγάς; Πολλά ακούγονται, αλλά θα φανούν και στα δικαστήρια “για τον αδύναμο κρίκο” όπως αποκαλεί η μάνα τον γιο – θύμα.

4. Από που προκύπτει πως οι δράστες ήταν μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; Το είχαν γραμμένο στο κούτελο τους μήπως; 

Δεν στέκει τίποτε. Ότι κι αν έγινε, όποιος κι αν είναι ο φταίχτης να πληρώσει. Να είμαστε δίκαιοι. Κανείς δεν δικαιούται να λύνει τις διαφορές που έχει με τον άλλον με τα χέρια. Αυτό είναι ζούγκλα όπου ισχύει ο νόμος του ισχυρότερου. Στην πατρίδα δικαίου που υπερασπίζονται οι Χρυσαυγίτες ΠΟΤΕ δεν θα συνέβαινε τέτοια πράξη!

Αλλά το να προσπαθούν αυτό το περιστατικό να το συνδέσουν με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όπως και το περιστατικό της δολοφονίας του Πακιστανού από ηλίθιους που όμως παραδέχθηκαν με κάθε τρόπο πως ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είναι χυδαίο. Ότι και να προσπαθούν να κάνουν πλέον, η σκευωρία έχει καταπέσει. 

Ήδη οι δικαστές τα βάζουν με την Βουλή “που κωλυσιεργεί”  δήθεν και δεν στέλνει τους Χρυσαυγίτες Βουλευτές μια ώρα αρχύτερα στα νύχια τους.

Μόνο που η Βουλή ξέρει! Ξέρει την Αλήθεια! Πλέον ΟΛΟΙ ξέρουν την αλήθεια και γιαυτό “σφυρούν κλέφτικα”.

Όσο για τους επίορκους δικαστικούς “που έκαναν την βρώμικη δουλειά και τώρα τους αφήνουν έκθετους” ας κάνουν υπομονή!

Σύντομα θα κληθούν να δικάσουν τους εντολείς τους – κλέφτες πολιτικούς – που προσπάθησαν να διαβάλουν τους Έλληνες Εθνικιστές. Τους πολιτικάντηδες που προσπάθησαν με δόλια μέσα και συκοφαντίες να εξοντώσουν φυσικά και ηθικά όσους στέκονται εμπόδια στην εκτέλεση των εντολών των εθνοπροδοτών! Εκείνους που έσπειραν φτώχεια στην χώρα και δολοφόνησαν με τις επιλογές τους πάνω από 5000 Έλληνες.

Και μετά θα έχουν να κάνουν και οι ίδιοι με την δικαιοσύνη για την διαδικασία που ακολούθησαν κόντρα σε κάθε παράγραφο του ποινικού κώδικα!

Για την χωρίς στοιχεία προφυλάκιση Αρχηγού κοινοβουλευτικού κόμματος.

Για την χωρίς στοιχεία προφυλάκιση Βουλευτών κοινοβουλευτικού κόμματος.
Για την κατάλυση του Συντάγματος και της Δημοκρατίας αλλά και την καταστρατήγηση βασικών δικαιωμάτων των Ελλήνων Εθνικιστών που τους προφυλακίζουν με κομματικές παρωπίδες. 

Ο κατάλογος είναι ήδη μακρύς και γίνεται μακρύτερος κάθε ημέρα που περνάει.
Και ο καιρός ζυγώνει…