Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Οι Έλληνες απαντούν στα αίσχη της χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά: Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Οι Έλληνες απαντούν στα αίσχη της χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά: Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Μετά τα νέα αίσχη της Χούντας των Σαμαροβενιζέλων με τις κλήσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Αρβανίτη, Ζαρούλια, Κούζηλου και Κουκούτση σε απολογία στις 5 Μαΐου και την συζήτηση της παράνομης βουλής των 294 επί της άρσης ασυλίας των βουλευτών Γρέγου, Ζησιμόπουλου, Ματθαιόπουλου και Μπαρμπαρούση στις 30 Απριλίου, η οργή του Ελληνικού Λαού για την καταφανή αδικία είναι έκδηλη σε κάθε γωνιά της Πατρίδος και πρόκειται καθάρια και στον υψηλότερο τόνο να εκφρασθεί στις εκλογές του Μαΐου.


Τα σχόλια των αναγνωστών του καθεστωτικού Βήματος είναι ενδεικτικά των μελλούμενων: ενδεικτικά του Εθνικιστικού Ανέμου που πρόκειται να σαρώσει την Πατρίδα απ' άκρη σ' άκρη, φέρνοντας την πολυπόθητη Ελευθερία στο Λαό μας!
Παρατίθενται κατωτέρω τα καλύτερα εξ αυτών:

  • Λύσσαξαν οι Κλάπες να τους καλέσουν πριν τις εκλογές!!! Αυτά για όσους πιστεύουν οτι υπάρχει ανεξάρτητη Ελληνική δικαιοσύνη!

  • Μετά το video Μπαλτάκου, κανείς δεν πιστεύει τις «κατηγορίες». Ούτε λέξη! Δεν το βλέπουν;

  • Το μέρισμα της απάτης θα στείλει τον Σαμαρά στον αγύριστο. Αυτό το προεκλογικό μέρισμα το παίρνουν κατά 80% αλλοδαποί. Οι Έλληνες κοιτάνε πλέον κατά Χρυσή Αυγή. Το διαπιστώνω καθημερινά. Η Χρυσή Αυγή είναι πλέον κοντά στο 22% από οτι βλέπω από τις αντιδράσεις των φορολογούμενων και παίζει για 1η η 2η δύναμη.

  • Αν είναι δυνατόν! Ένας σκότωσε έναν άλλο, ωραία τον έπιασαν, τον φυλάκισαν, τι δουλειά έχει ένα κόμμα στην φυλακή; Με την λογική αυτών που κυβερνάνε έπρεπε να πάει φυλακή και ο τότε αρχηγός της ΝΔ όταν σκότωσαν τον καθηγητή, ο φονιάς είναι στέλεχός τους, ο αρχηγός του Σύριζα έπρεπε να πάει φυλακή όταν έκαψαν τους ανθρώπους στελέχη τους. Και αυτά τα κόμματα είναι εγκληματικές οργανώσεις. Πού ήταν οι ανακρίτριες τότε; Τώρα μόνο τους νοιάζει εκτός κι αν έχουν εντολές από αλλού και είναι πιόνια των εβραίων.





Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-ellhnes-apantoun-sta-aischh-ths-chountas-benizelou-samara-chrush-augh-na#ixzz2zzCa74st