Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ 2: ΕΔΩΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ!

akropolis-agiasmos

Σκάνδαλο μεγατόνων αξίας 300.000 για τον Βασίλη Μιχαλολιάκο – Δήμαρχο Πειραιά…

Αποκάλυψη- βόμβα από το “Έθνος”
 
Σκάνδαλο μεγατόνων στον Δήμο Πειραιά με πρωταγωνιστή τον Δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο, αποκαλύπτει η εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» που δείχνει ότι η αναξιοκρατία, η αδιαφάνεια και τα οικονομικά deal μεταξύ του Δημάρχου και «εκλεκτών» του επιχειρηματιών, χαρακτηρίζουν τη Δημοτική Αρχή Μιχαλολιάκου.
Η διαφημιστική εταιρεία «Orange» κατηγορεί τον Δήμο Πειραιά ότι με στημένο διαγωνισμό που διεξήχθη στις 8 Απριλίου 2014, ανέθεσε…έργο προβολής του Δήμου ύψους 234.000 ευρώ, στην ίδια διαφημιστική που φέρεται ότι έχει αναλάβει την προεκλογική καμπάνια του κ. Μιχαλολιάκου!
 
Η αξιοπιστία του Δημάρχου Πειραιά που δεν θέλει διανομές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αλλά θέλει τους λαθρομετανάστες να αυτο – μαστιγώνονται στην μέση του δρόμου γεμίζοντας αίματα τον τόπο, έχει κλονιστεί ιδιαιτέρως αφού στα τέσσερα χρόνια θητείας του έχει  απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τη δημοσιότητα για τη στήριξή του σε συγκεκριμένους επιχειρηματίες.
 
Τώρα τραβιούνται στα δικαστήρια, αλλά η όλη κατάσταση δείχνει μια αλγεινή εικόνα για το πόσο νοικοκύρεμα θέλουν τα οικονομικά των Δήμων!
 
Έχετε άλλη καλύτερη πρόταση στο μυαλό σας από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΖΗΛΟΣ;
 
Ούτε κι εμείς…