Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Η ΑΔΕΞΙΑ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ, Η «ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ» ΚΑΙ ΟΙ «ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ»

Antonis-Samaras-Dimitris-Avramopoulos-Andreas-Papamimikos 
Γράφει ο Αντίοχος.
Ανακοίνωση για την 47η επέτειο της Επαναστάσεως της 21ης Απριλίου, εξέδωσε -«με εντολή Σαμαρά» ασφαλώς- ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ (Νέας Δυστυχίας), Ανδρέας Παπαμιμίκος. Ιδού τι αναφέρει ο εκπρόσωπος της ψοφοδεξιάς:

«Η 21η Απριλίου φέρνει ξανά στη μνήμη των Ελλήνων το βαρύ κοινωνικό και εθνικό κόστος απολυταρχικών καθεστώτων.Υποδεικνύει το χρέος όλων να υπηρετούμε τη Δημοκρατία, την ομαλότητα και τη σταθερότητα. Χρέος που γίνεται ακόμα πιο βαρύ την ώρα αυτή, που η πατρίδα μας αρχίζει να στέκεται στα πόδια της και να βγαίνει από την κρίση. Είναι κοινή υποχρέωση να απομονώνουμε τους, έστω και ελάχιστους, νοσταλγούς του φασισμού και του ναζισμού. Αλλά και να τιμούμε τους αγωνιστές της αντιδικτατορικής πάλης».
Δύο σύντομες παρατηρήσεις:

1η) Το αν είναι πολλοί ή ελάχιστοι οι «νοσταλγοί του φασισμού και του ναζισμού», θα το δούμε στις επερχόμενες εκλογές σαμαρόσκυλα. Άλλωστε, Κυριακή κοντή γιορτή…

2η) Ασφαλώς και είναι δικαίωμα της (αδέξιας…) ψοφοδεξιάς να «τιμάει τους αγωνιστές της αντιδικτατορικής πάλης», δηλαδή την περιβόητη «γενιά του Πολυτεχνείου», που τα τελευταία 40 χρόνια έχει ρημάξει τη χώρα. Και υποχρέωση των εξ’ αιτίας της εξαθλιωμένων Ελλήνων, να τη μαυρίσουν με την ψυχή τους στις εκλογές και να τη στείλουν στον αγύριστο!