Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2007-2010) Η ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΦΡΟΝΙΜΟΣ

10171052_1426292677624314_6271418953131294840_n
Βρε, βρε, βρε, σαν τα χιόνια! Τώρα, λοιπόν, αποφάσισε η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» -δια της εμπλεκόμενης και στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής εισαγγελέως Καλλιόπης Νταγιάντα, που έκανε τη σχετική παραγγελία- να ερευνήσει σε βάθος τα οικονομικά της γνωστής κακόφημης κλεπτικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ, με ζητούμενο την διακρίβωση της διάπραξης του κακουργήματος της υπεξαίρεσης και τον φορολογικό έλεγχο.


Αλλά, η όλη έρευνα θα επικεντρωθεί μόνο σε μια περίοδο: από το 2007 ως το 2010, διότι –όπως διέρρευσαν οι «ανεξάρτητοι» δικαστές-  σ’ αυτό το χρονικό διάστημα διαπιστώθηκαν οι πιο σοβαρές οικονομικές ατασθαλίες. Προφανώς, οι λιγότερο σοβαρές οικονομικές ατασθαλίες, δεν τους απασχολούν…

Βέβαια, μέχρι και σήμερα, το σχετικό πόρισμα των ορκωτών λογιστών, που κάνει αυτές τις διαπιστώσεις, δεν έχει παραδοθεί στις δικαστικές αρχές, παρότι έχει κάνει δύο φορές επώνυμη έγγραφη αναφορά-καταγγελία στη Δικαιοσύνη ο νόμιμος ελεγκτής- ορκωτός λογιστής. 

Για δες καιρό που διάλεξε να κάνει την έρευνά της η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη»! Τώρα που είναι έτοιμος να την κάνει από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και τη συγκυβέρνηση ο Γιωργάκης Παπανδρέου (προφανώς μαζί με τους δικούς του βουλευτές, προκαλώντας την κατάρρευση της συγκυβέρνησης…), η «δικαιοσύνη» ψάχνει τα οικονομικά σκάνδαλα της περιόδου που ήταν αρχηγός του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και μόνον αυτήν!

Φυσικά, δεν πρόκειται για εκβιασμό στον Γιωργάκη να κάτσει καλά, εκβιασμό υπαγορευμένο από τους Σαμαροβενιζέλους, διότι ως γνωστόν η δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι… ανεξάρτητη και… δεν δέχεται πολιτικές παρεμβάσεις, ούτε… παίζει πολιτικά παιχνίδια!

Τι θα προκύψει από την δικαστική έρευνα; Λίγο… τίποτα, με μπόλικο… καθόλου. Εφόσον βεβαίως ο Γιωργάκης καθίσει φρόνιμα…