Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΕΣ: ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ… ΣΚΙΣΟΥΜΕ!

8c1b3881b6cc50747f07a1b60e657dd7_XL
Αδημονούν οι ανακρίτριες να κλείσουν ομαδικά στη φυλακή όσους βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι ακόμα έξω και απαιτούν (!!!) από τη βουλή επίσπευση των διαδικασιών άρσης ασυλίας σε όσους βουλευτές δεν έχει γίνει ακόμα!

Με έγγραφό τους, λοιπόν, που εστάλη στη βουλή, οι ανακρίτριες (δηλαδή η Ιωάννα Κλάπα και η άλλη…), επιδεικνύοντας πρωτοφανή ζήλο, μαλώνουν τους βουλευτάδες για την καθυστέρηση, υπογραμμίζοντας ότι ενώ οι ίδιες έχουν αποστείλει το σχετικό αίτημα από τις 20 Φεβρουαρίου, δηλαδή εδώ και δύο μήνες, δεν έχουν λάβει απάντηση για τις προθέσεις της Βουλής.
Επιπλέον, αναφέρουν ότι δεν έχουν λάβει απάντηση για το τι μέλει γενέσθαι για τους υπόλοιπους  βουλευτές επισημαίνοντας στο έγγραφό τους ότι ο χρόνος τρέχει, ότι υπάρχουν 29 προσωρινά κρατούμενοι γεγονός που σημαίνει ότι μέσα σε 18 μήνες η δική τους πρέπει να έχει τελειώσει!!! Να είχαν και για τους Μαζιώτηδες τέτοια ευαισθησία, τι καλά που θα ’τανε…

Υπ’ αυτές τις συνθήκες, χθες το μεσημέρι η αρμόδια επιτροπή της Βουλής απάντησε μέσω επιστολής του Χρήστου Μαρκογιαννάκη, ο οποίος αναφέρει στις ανακρίτριες ότι για τους πέντε βουλευτές έχει ήδη αρθεί η ασυλία και είναι στη διάθεση τους, καθώς, το έγγραφο τους έχει αποσταλεί από τη Βουλή και ότι θα ειδοποιηθούν σύντομα και για τους υπολοίπους…

Που οφείλεται ο υπερβάλλων ζήλος των ανακριτριών και μάλιστα μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα; Προφανώς στα κομμουνιστικά τους πιστεύω. Ίσως, να φαντάζονται τους εαυτούς τους ως… θηλυκούς Βιζίνσκι (αρχιεισαγγελέας του Στάλιν στις περιβόητες Δίκες της Μόσχας) και βιάζονται να εξοντώσουν τους εχθρούς των «πατερούληδων» Σαμαροβενιζελοκουβελαίων!