Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΑΡΑΤΥΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί
Πολλοί ίσως πιστεύουν ότι η κυβέρνηση δεν διαθέτει κανένα σχέδιο για την λαθρομετανάστευση. Κάνουν λάθος! Το πλάνο των «αντιρατσιστών» της Αριστεράς, συμπεριλαμβάνει ναύλωση πλοίων και... ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ!
Όχι, δεν διαβάσατε λάθος. Το σχέδιο για την διαχείριση (για λύση ούτε λόγος να γίνεται) του κύματος «παράτυπων μεταναστών» στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, προβλέπει την δημιουργία πρόχειρων καταυλισμών σε σκηνές που θα στηθούν σε παλαιά στρατόπεδα, τα οποία είχαν ήδη φροντίσει να κλείσουν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
Το δήλωσε στην Καθημερινή η ίδια η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου. Ξεκαθαρίζει μάλιστα πως αντίστοιχα μέρη θα αναζητηθούν στην Αττική και τα αστικά κέντρα, αφού σε πρώτη φάση αντιμετωπιστεί το ζήτημα της έλλειψης υποδομών στα Δωδεκάνησα. Κυβερνητικά στελέχη διευκρινίζουν επίσης ότι δεν θα ανασταλεί η λειτουργία της Αμυγδαλέζας και άλλων κέντρων καθώς -σε αντίθετη περίπτωση- θα ανέκυπταν ζητήματα επιστροφής κοινοτικών κονδυλίων.
Και μιας που αναφερθήκαμε στα λεφτά της Ε.Ε., επιτέλους οι «αντιρατσιστές» του ΣΥΡΙΖΑ ρίχνουν τις μάσκες του «ανθρωπισμού» και μιλάνε ξεκάθαρα για την... ταμπακιέρα.
ΓΙΑΤΙ «ΠΑΡΑΤΥΠΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»;
Θα έχετε παρατηρήσει την συχνή χρήση του όρου «παράτυποι μετανάστες» αντί του «λαθρομετανάστες». Καταρχήν ως προς τι είναι παράτυποι; Δεν σφράγισαν το ανύπαρκτο διαβατήριό τους; Ως προς τι είναι μετανάστες; Τους ζητήθηκε από το Ελληνικό Κράτος να έρθουν να εργαστούν στη χώρα μας;
Τίποτε από όλα αυτά! Πίσω από την υποκρισία των ψευτοανθρωπιστών πως «κανένας άνθρωπος δεν είναι λαθραίος» (εκτός ίσως από τους... λαθρεπιβάτες) κρύβεται η ανάγκη να απενοχοποιήσουν με νέα ορολογία την ουσία του προβλήματος που δεν είναι άλλη από την οργανωμένη εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών σε μια χώρα που αντιμετωπίζει βαθιά ανθρωπιστική κρίση με οικονομικές -αλλά κυρίως- ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΕΣ προεκτάσεις.
Πέραν της υποκρισίας των «αντιρατσιστών» όμως, υπάρχουν ομολογίες... Δεν πρέπει να μιλάμε για «λαθρομετανάστες» γιατί «ακούει η Ε.Ε.», όπως είπε σε πρωινή εκπομπή του Mega και πάλι η Τασία Χριστοδουλοπούλου! Θα κοπούν τα κονδύλια και μάλλον είναι... πολλά τα λεφτά. Όσο για τις δηλώσεις της, ότι «δεν υπάρχουν μετανάστες στο κέντρο, απλά το πρωί... λιάζονται» και πως δεν συνάντησε κανέναν λαθρομετανάστη στην Αθήνα, τις αφήνουμε στην χλεύη σας...
ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΗΓΗ