Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΥΔΗ ΤΗΣ ΣΤΑΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ


Σε μία πρωτοφανή ασχήμια προέβη η γνωστή για τους εναγκαλισμούς με το σύστημα και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, Έλλη Στάη, στην συνέντευξή της με την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, χθες το βράδυ.
Στην προσπάθειά της να μεμφθεί την πρόεδρο της Βουλής για τις παρατηρήσεις της προς τον αρχισκευωρό Σαμαρά, η γνωστή δημοσιογράφος άρχισε να λέει ότι και άλλοι έχουν διατυπώσει τέτοιου είδους απόψεις εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Προφανώς την ώρα που η Στάη διατύπωνε τον συλλογισμό της, ο οποίος ήταν εν μέρει λογικός, προφανώς της είπαν από το κοντρόλ ότι αυτά που λέει αθωώνουν την Χρυσή Αυγή.
Έτσι στην προσπάθειά της να ανασκευάσει τον συλλογισμό, χωρίς να τον αναιρέσει, προσπάθησε να διαχωρίσει την Χρυσή Αυγή από τον τομέα της «σκληρής ρητορικής» και να τον «αναβαθμίσει» σε σκληρή πρακτική. Έτσι είπε ότι στην Χρυσή Αυγή «δεν μιλούν απλώς για λαθρομετανάστες, αλλά δολοφονούν λαθρομετανάστες».
Βεβαίως κάτι τέτοιο δεν τεκμαίρεται ούτε καν αν κάποιος υιοθετήσει το σύνολο της τερατώδους ψευδολογίας που ονομάζεται «δικογραφία». Δεν τεκμαίρεται, βεβαίως, διότι η μόνη δολοφονία μετανάστη που υπάρχει στην δικογραφία είναι αυτή του Σαχζάτ Λουκμάν, για την οποία όμως ακόμα και ο εντεταλμένος του Σαμαρά, Ντογιάκος, είχε αποφανθεί ότι: "Δεν προέκυψε κανένα αποδεικτικό στοιχείο οποιαδήποτε σχέση των κατηγορουμένων με το συγκεκριμένο κόμμα...".
Ανάλογη ήταν και η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου, αλλά και του Δικαστηρίου σχετικά με την εν λόγω υπόθεση, αφού αποδείχτηκε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι οι δράστες ουδεμία σχέση έχουν με τη Χρυσή Αυγή.
Παρά το γεγονός ότι η σκευωρία έχει καταρρεύσει με πάταγο ενώπιον ολόκληρου του Ελληνικού Λαού, συγκεκριμένα συμφέροντα συνεχίζουν την λασπολόγηση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, με φανερό δόλο την υφαρπαγή ψήφων προς τέρψιν των σαμαροβενιζέλων και των λοιπών πολιτικών δυνάμεων της εν Ελλάδι κλεπτοκρατίας. Μάλιστα, εν όψει της υπογραφής του νέου μνημονίου, οι ταγοί της δυστυχίας του Ελληνικού Λαού, ετοιμάζουν τον αποπροσανατολισμό του Ελληνικού Λαού, βάση μίας νέας εκστρατείας συκοφάντησης της Χρυσής Αυγής.
Ας γνωρίζουν πως η Χρυσή Αυγή δεν λυγίζει, όπως δεν λύγισε στους τόσους μήνες της πολιτικής δίωξης και της τρομοκρατίας ενός ολόκληρου συστήματος και του ποινικού παρακράτους του. Οι μεθοδεύσεις τους και τα ψέμματά τους δεν πείθουν τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος έχει αντιληφθεί και τα ψεύδη τους και τους λόγους που τα εκστομίζουν.

Υ.Γ Μια φωτογραφία από τα παλιά. Η Έλλη Στάη,με την Δήμητρα Λιάνη,τον Κάρολο Παπούλια,τον Γιώργο Λιάνη,και άλλους "αστέρες" του τότε παντοδύναμου ΠΑΣΟΚ απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε κάποιο "κοσμικό" θέρετρο..Είπαμε,"αντικειμενική δημοσιογραφία"..
ΠΗΓΗ