Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ(ΠΑΛΙ) ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ "ΔΟΓΜΑ ΠΑΝΟΥΣΗ"

Στο ίδιο έργο θεατές: Οι αναρχικοί έκαιγαν ανενόχλητοι και η αστυνομία παρακολουθούσε αμέτοχη!
Οι γνωστοί άγνωστοι αφού γέμισαν με σπρέι και συνθήματα τον χώρο γύρω από την Βουλή επιδόθηκαν σε βανδαλισμούς και καταστροφές με την αστυνομία για ακόμη μια φορά να παρακολουθεί αμέτοχη.

Βεβήλωσαν με συνθήματα και τον περίβολο του ιερού Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη!





Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν μετά το τέλος της πορείας, μικρή ομάδα διαδηλωτών έστησε πύρινα οδοφράγματα (χρησιμοποιώντας κάδους απορριμμάτων) τόσο στην οδό Τοσίτσα όσο και στην οδό Στουρνάρη όπου, μάλιστα, πυρπολήθηκαν και αυτοκίνητα. Αμέσως στη περιοχή έσπευσαν δυνάμεις των ΜΑΤ που δέχθηκαν επίθεση με βόμβες μολότοφ. Οι αστυνομικοί απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης σε μια προσπάθεια να περιορίσουν τους επιτιθέμενους.




Μια ομάδα περίπου 100 ατόμων μπαινοβγαίνει στο Πολυτεχνείο και πραγματοποιεί επιθέσεις με βόμβες μολότοφ και φωτοβολίδες κατά των ΜΑΤ που προσπαθούν να περιορίσουν την δράση τους. Μέχρι στιγμής έχουν παραδοθεί στις φλόγες πολλοί κάδοι απορριμμάτων που χρησιμοποιούνται σαν φλεγόμενα οδοφράγματα, ενώ αυτή την ώρα καίγονται και τέσσερα αυτοκίνητα τα οποία ήταν παρκαρισμένα στην οδό Στουρνάρη τη στιγμή που ξεκίνησαν τα επεισόδια.