Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ: ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΕΚΤΡΟΠΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ

Τον τελευταίο καιρό οι κάτοικοι των Αθηνών στενάζουν κάτω από το «δόγμα Πανούση», που προστάζει οι αριστεριστές να καίνε καθημερινώς την Αθήνα, προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα. Όλοι έχουμε δει ότι πλειάδα δημοσίων κτηρίων τελούν υπό κατάληψη και η περιουσία των Ελλήνων είτε πυρπολείται, είτε αμαυρώνεται, προκειμένου να ικανοποιηθεί η δίψα των φρικιών των Εξαρχείων για καταστροφή.
Δεν συζητάμε τι θα γινόταν αν αντί για το γενικό μπάχαλο και την καταστροφή ένας Χρυσαυγίτης έκανε κάτι πολύ μικρότερο, όπως π.χ. να ρίξει ένα φυλλάδιο στον περίβολο της Βουλής. Φυσικά θα υπήρχαν μαζικές συλλήψεις και κατηγορίες για απόπειρα κατάλυσης του πολιτεύματος. Αυτό, όμως, είναι μία άλλη συζήτηση. Το πραγματικό ζητούμενο είναι τι πράττει η κυβέρνηση τώρα για τα έκτροπα που δημιουργούν οι αριστεριστές.
Σχετικά με αυτό το ζήτημα έκανε δηλώσεις σήμερα ο Υπουργός Προ.Πο, Πανούσης. Ας δούμε τι είπε, σχετικά με τις καταλήψεις των πανεπιστημίων, δήλωση που προφανώς αναφέρεται και στα λοιπά έκτροπα: «Γιατί οι πρυτάνεις δεν κάνουν περιφρούρηση; Πού έχουν εξαφανιστεί οι φοιτητικές νεολαίες;»
Κοινώς, ο υπουργός καλεί τα τάγματα εφόδου του Πασόκ, της ΝΔ και του ΚΚΕ να συγκεντρωθούν προκειμένου να αντιμετωπίσουν αυτά τους αναρχικούς. Καλεί, λοιπόν, σε γενικευμένα έκτροπα και πιθανόν απώλειες σε ανθρώπινες ζωές, επειδή η κυβέρνηση δεν θέλει να χτυπήσει τα εν λόγω εγκληματικά στοιχεία. Τους λόγους δεν μπορούμε να τους γνωρίζουμε, αλλά μπορούμε να τους υποθέτουμε.
Όσον αφορά το γιατί δεν επενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις είπε: «σταθμίσαμε ότι δεν άξιζε να κάνουμε τέτοια επέμβαση γιατί εκείνη την ώρα είχε "πάρει φωτιά" όλη η χώρα αν και πιεστήκαμε από τις δικαστικές αρχές».
Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο περιττεύει… Αρκεί να πάει να τα πει προεκλογικά αυτά σε όσους τους κάηκε η περιουσία!

 ΠΗΓΗ