Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΦΡΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΣΚΕΥΩΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ



Οι άρρηκτοι δεσμοί του διεφθαρμένου κομματικού Κράτους με τους δημοσιοσυντήρητους και καλοβολεμένους συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ διαφάνηκαν από τις 20 Απριλίου, οπότε ο εν λόγω φορέας κατέστη ουρά της σαμαρικής σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής, συμμετέχοντας στο παρακρατικό, αντιφασιστικό πανηγύρι έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού.
Καθότι όμως η πίεση των κομματικών αφεντικών που διόρισαν τους κρατικοδίαιτους συνδικαλιστές παραμένει ισχυρή, η ΑΔΕΔΥ καλεί σε συμμετοχή σε νέο αντιφασιστικό ντελίριο κατά την ημέρα συνέχισης της δίκης, στις 7 Μαΐου. Η σχετική ανακοίνωση, γραμμένη από στέλεχος ακροαριστερής συμμορίας και υπογεγραμμένη από την ΑΔΕΔΥ, αποτελεί την μαρξιστική εκδοχή των ασύστολων ψευδών που μεταχειρίστηκε η κλίκα Σαμαρά κατά την εξαπόλυση των πολιτικών διώξεων εις βάρος της Χρυσής Αυγής.
Από τις τερατώδεις συκοφαντίες της κυβέρνησης Σαμαρά περί «ταγμάτων εφόδου, μυστικού οπλοστασίου και μαύρων ταμείων», η αντιεθνικιστική κρατικοδίαιτη λάσπη μετεξελίχθηκε σε νέο παραμύθι: «Είναι ώρα να καταδικαστούν οι υπεύθυνοι αυτής της εγκληματικής συμμορίας, οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, οι τραμπούκοι της εργοδοσίας που επιτέθηκαν δολοφονικά στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, οι ρατσιστές που επιτέθηκαν στους Αιγυπτίους ψαράδες αλλά και σε εκατοντάδες μετανάστες στις γειτονιές, αγωνιστές των κινημάτων, εβραίους, Ρομά, ομοφυλόφιλους, ανάπηρους»!
Στην επόμενη ανακοίνωσή τους κατά του τρίτου τη τάξει πολιτικού κόμματος της Ελλάδος, ενδεχομένως θα κατηγορήσουν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών για το σεισμό στο Νεπάλ, τα επεισόδια στη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ, την έκρηξη του ηφαιστείου στη Χιλή και ούτω καθ' εξής.
Η Χρυσή Αυγή καλεί τα κρατικοδίαιτα κομματόσκυλα της ΑΔΕΔΥ να πάρουν θέση για τα Μνημόνια που υπέγραψαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, αλλά και για το νέο Μνημόνιο που πρόκειται να φέρει η αριστερή κυβέρνηση Σύριζα. Να πάρει θέση για το Καθεστώς της μίζας και της διαφθοράς που ζημίωσε στο μέγιστο βαθμό το Ελληνικό Δημόσιο, συμβάλλοντας καίρια στη σημερινή οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων και στις απολύσεις Ελλήνων εργαζομένων στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Ή μήπως δεν σας αφήνουν τ' αφεντικά;