Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ



Η αμερικανική υπηρεσία ασφαλείας NSA έχει αρνηθεί κατά το παρελθόν και προσφάτως να κατατάξει τους Τσετσένους ισλαμιστές τρομοκράτες που δρουν στην Ρωσική Ομοσπονδία, αλλά και αλλού, ως «τρομοκρατική απειλή». Από το 2003 και μετά οι Τσετσένοι τρομοκράτες αναφέρονται σε όλα τα κείμενα και σήματα της NSA ως «αντάρτες», μάλιστα με απόρρητο εσωτερικό κείμενο αυτή η υπηρεσία δίνει εντολή σε όλες τις υπηρεσίες ασφαλείας των ΗΠΑ να μην χρησιμοποιούν για αυτούς τον όρο «τρομοκράτης» και «ισλαμιστής». Οι θανατηφόρες λοιπόν επιθέσεις αυτών των ισλαμιστών τρομοκρατών του Καυκάσου σε αεροδρόμια, τρένα, σταθμούς μετρό, σχολεία και κινηματογραφικές αίθουσες είναι κατά την NSA αντάρτικες επιθέσεις μαχητών της «ελευθερίας», με σκοπό την απελευθέρωση της Τσετσενίας από τον Ρωσικό ζυγό.
Εκατοντάδες ΜΚΟ ανά τον κόσμο λειτουργώντας ως παραμάγαζα της CIA χρηματοδοτούν τους Τσετσένους τρομοκράτες. Τις τελευταίες τρεις δεκαετίες χρήματα από αυτές τις ΜΚΟ και χρήματα από την βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας, καταλήγουν στα ταμεία των Μουτζαχεντίν, της Αλ Κάϊντα, του Ισλαμικού Κράτους, των Τσετσένων τρομοκρατών, ακόμη και στους Αλβανούς τρομοκράτες του UCK στο Κόσσοβο. Η συνταγή που ακολουθείται είναι η ίδια με αυτή της χρηματοδότησης των Μουτζαχεντίν και της Αλ Κάϊντα την δεκαετία του 1980 στο Αφγανιστάν.
Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ χρηματοδοτούν μέσω ΜΚΟ όπως οι ακολούθως αναφερόμενες American Committee for Peace in the Caucasus, International Rescue Committee, World Vision, Children’s Fund of North Caucasus, Keystone, Institute of Urban Economics, Center for International Private Enterprise, Fund for Sustainable Development, World Vision και μέσω δήθεν ειρηνευτικών και ανθρωπιστικών οργανισμών όπως οι Jamestown Foundation of Washington, US Agency for international Development (USAID), Open Society Institute και National Endowment for Democracy του George Soros, Carnegie Center και άλλων πολλών, ενισχύοντας και υποδαυλίζοντας την ισλαμική τρομοκρατία, τον θρησκευτικό εξτρεμισμό και τις αποσχιστικές τάσεις στον Καύκασο και στις ρωσικές επαρχίες της Ρωσίας με αυξημένες μουσουλμανικές μειονότητες.
Επειδή ίσως κάποιοι ισχυριστούν ότι συνωμοσιολογούμε θα αναφερθούμε σε μια χαρακτηριστική περίπτωση ενίσχυσης και χρηματοδότησης της Τσετσένικης τρομοκρατίας από την ΜΚΟ American Committee for Peace in the Caucasus (ACPC), γνωστή και ως American Committee for Peace in Chechnya. Η ACPC ιδρύθηκε το 1999 και χρηματοδοτήθηκε από την οργάνωση National Endowment for Democracy και την USAID. Η ACPC συνεργάστηκε στενά με την οργάνωση Jamestown Foundation, που είχε ιδρυθεί το 1984 από τον διευθυντή της CIA William Casey, για την χρηματοδότηση της οργάνωσης του Τσετσένου τρομοκράτη Αχμάντοφ, ο οποίος τελικά διέφυγε στις ΗΠΑ κυνηγημένος από τις ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας. Στις ΗΠΑ του δόθηκε πολιτικό άσυλο με εγγύηση της ACPC και της USAID, ήτοι από τα παραμάγαζα της CIA.
Οι στενές σχέσεις που συνδέουν την ισλαμική τρομοκρατία στον Καύκασο, αλλά και αλλού, με τις ΜΚΟ που αναφέρθηκαν και τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, είναι σχέσεις σιωνιστικών συμφερόντων με σκοπό τον έλεγχο της παγκόσμιας αγοράς ενέργειας και των διαμετακομιστικών οδών των υδρογονανθράκων από την περιοχή του Καυκάσου και της Κασπίας Θάλασσας.
Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες εδώ και δεκαετίες έχουν αναπτύξει μια άκρως συμβιωτική σχέση με όλα τα ισλαμικά αποβράσματα, με όλους τους ισλαμιστές τρομοκράτες. Η πολιτική της Ουάσιγκτον, η αμερικανοσιωνιστική πολιτική, συγχρονίζεται πλήρως με την ισλαμική τρομοκρατία. Οι κάποιες ανισορροπίες που προκύπτουν από αυτή την σχέση και τον συγχρονισμό, σε περίπτωση «αποσκίρτησης» κάποιων τρομοκρατικών ομάδων από τον γενικό σχεδιασμό των Αμερικανοσιωνιστών, είναι ένα μικρό τίμημα σε σχέση με την «big picture» που είναι η παγκόσμια κυριαρχία.
Γ. Λιναρδής