Τρίτη 14 Απριλίου 2015

ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ...ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ

Γράφει ο Σ. Παιδάκος
Είναι άθλιο όσο και επαίσχυντο, χρησιμοποιώντας, κάποιοι, το δημοσιογραφικό τους λειτούργημα να προσπαθούν σκοπίμως να διαστρεβλώνουν την αλήθεια. Στη σημερινή, 14.4.2015, έκδοση του «έθνους», από το άρθρο του κ. Μελέτη με τίτλο «το πελατάκι των δουλεμπόρων» διαβάζουμε : «Η ευθύνη της κυβέρνησης είναι ότι μετατρέπει τη χώρα μας στο καλύτερο «πελατάκι» των δουλεμπορικών κυκλωμάτων, που παίρνουν 2.000-5.000 ευρώ το «κεφάλι» για να τους παρατήσουν σε μια ακτή ενός ελληνικού νησιού. Με δωρεάν εισιτήριο για την Ομόνοια και μπόνους εξάμηνη άδεια παραμονής. Εάν δεν πρόκειται για κάποιο σκοτεινό σχέδιο υπόγειας πριμοδότησης της Χρυσής Αυγής και των ακροδεξιών ρατσιστικών αντανακλαστικών, πρόκειται περί επικίνδυνης ιδεοληπτικής ανοησίας.»
Είναι εμφανές ότι, μη θέλοντας να παραδεχθεί ευθέως ο εν λόγω αρθρογράφος την άνοδο των Ελλήνων Εθνικιστών, προσπαθεί με υποθέσεις να αποδείξει κάτι που είναι ηλίου φαεινότερο, αλλά και συγχρόνως να πετάξει και τη λάσπη του. Με δεδομένη την μεγάλη εισροή λαθρομεταναστών και με ό,τι προβλήματα αυτοί φέρουν μαζί τους καθώς και με την εύλογη αντίδραση που θα υπάρξει για τα παραπάνω, από πλευράς των Ελλήνων πολιτών, αυτό μεταφράζεται από τον αρθρογράφο ως «σκοτεινό σχέδιο υπόγειας πριμοδότησης της Χρυσής Αυγής και των ακροδεξιών ρατσιστικών αντανακλαστικών».
Δεν θέλει να παραδεχτεί ο αρθρογράφος το αυτονόητο που δείχνει, πώς οι απλοί Έλληνες πολίτες θα πυκνώσουν της τάξεις του κινήματος της Χρυσής Αυγής, εξαιτίας της αντίδρασης που θα υπάρξει από τα γεννώμενα της λαθρομετανάστευσης. Εμμέσως μετά στρέφεται κατά της κυβέρνησης, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου· σαν να τους λέει κάντε κάτι ειδάλλως έρχεται η Χρυσή Αυγή.
Ξαναχτύπησε η Τασία σήμερα το πρωί, 14.4.2015, με δηλώσεις της στο «ΣΚΑΪ», που μεταξύ αυτών είπε: «Δεν υπάρχουν πλέον μετανάστες», όλοι όσοι εισέρχονται στη χώρα μας είναι πρόσφυγες/ τόνισε πως οι πρόσφυγες έχουν «μηδενική παραβατικότητα/ Στη συνέχεια, θα δημιουργηθούν και μόνιμοι χώροι φιλοξενίας και θα καταρτισθεί σχέδιο για τις μεγάλες πόλεις, όπου αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν οι απαραίτητες υποδομές/ Στη συνέχεια, θα δημιουργηθούν και μόνιμοι χώροι φιλοξενίας και θα καταρτισθεί σχέδιο για τις μεγάλες πόλεις, όπου αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν οι απαραίτητες υποδομές».
Είναι προφανής, η κατ’ εξακολούθηση βάφτιση των πολιτικών δρωμένων της Χώρας μας από τα κυβερνητικά στελέχη, ούτως ώστε να καλύψουν την πολιτική γύμνια τους. Έτσι και η Τασία, τους παράνομους λαθρομετανάστες τους βάφτισε πρόσφυγες, την εγκληματικότητα αυτών την βάφτισε μηδενική παραβατικότητα, όπως και την αρμένικη επίσκεψή τους στη Χώρα μας ως μόνιμη φιλοξενία. Τα σχόλια περιττεύουν… 

ΠΗΓΗ: Ethnikismosnet