Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Τηλεοπτικές εμφανίσεις και προεκλογικές δράσεις της Χρυσής Αυγής - Βίντεο

Ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Ά Θεσσαλονίκης, Αρτέμης Ματθαιόπουλος μίλησε στον ANT1 για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές, τονίζοντας ότι η λύση απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σε καμία περίπτωση η Νέα Δημοκρατία, ένα κόμμα του οποίου οι πράξεις οδήγησαν την αριστερά στην εξουσία, ένα κόμμα του οποίου ο πολιτικός αρχηγός έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι «τιμά τους αγώνες της αριστεράς».
Η υποψήφια βουλευτής της Χρυσής Αυγής στον Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών, Ελένη Ζαρούλια παρουσίασε στον ANT1 τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου, τονίζοντας πως  πρόκειται για την μοναδική εθνική αντίσταση απέναντι στα μνημόνια, την συμφωνία των Πρεσπών, το ξεπούλημα του Αιγαίου. Η Συναγωνίστρια κάλεσε όλους τους Έλληνες πατριώτες να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, το μοναδικό πατριωτικό κίνημα της Χώρας.
Ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Ανατολική Αττική, Γιώργος Πετρόχειλος παρουσίασε στο ΣΚΑΙ τις θέσεις του Εθνικιστικού Κινήματος για την ανάταση της Χώρας, δίνοντας προτεραιότητα στο δημογραφικό ζήτημα και την ανεργία. Παράλληλα, ο Συναγωνιστής τόνισε πως μόνον η Χρυσή Αυγή μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τόσο τις εξωτερικές απειλές όσο και την λαθρομετανάστευση.
O υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στα Τρίκαλα Γιώργος Μισιάκας παρουσίασε στο TV10 Θεσσαλίας τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου για την ανάταση της Χώρας, τονίζοντας ότι πρόκειται για το μοναδικό αντισυστημικό κίνημα το οποίο τα τελευταία εφτά χρόνια υφίσταται πολεμική από τα μέσα και τους υπόλοιπους πολιτικούς φορείς. Ο Συναγωνιστής μίλησε τόσο για τα προβλήματα στην περιοχή των Τρικάλων όσο και για τα μεγάλα εθνικά ζητήματα, όπως την τουρκική απειλή και την συμφωνία των Πρεσπών. 
 
Συνέντευξη της Ελένης Ζαρούλια υποψήφιας στον Βόρειο Τομέα της Β΄ ΑΘηνών στον δημοσιογράφο Αραπίδη Ραφαήλ και το makedoniawebtv.gr
Κυρία Ζαρούλια καλησπέρα σας. Καλώς ορίσατε στο makedoniawebtv.gr
- Είστε βουλευτής από το 2012. Οι αγώνες σας εκατοντάδες. Πολλοί ρωτάνε τι θέλει να καταφέρει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ποιος ο στόχος της. Τι τους απαντάτε;
Σας ευχαριστώ πολύ για το βήμα που μου δίνετε. Όπως είναι ήδη γνωστό η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπήκε στη Βουλή μετά από μία εκλογική αναμέτρηση το 2012 και κατάφερε να είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Από την πρώτη στιγμή το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών μέσα, αλλά και έξω από τη Βουλή έδειξε τον ανθρωπιστικό του χαρακτήρα με τις διανομές τροφίμων στους αναξιοπαθούντες συμπατριώτες μας, με την προσφορά του αίματος των συναγωνιστών μας, με νομικές και ιατρικές συμβουλευτικές παροχές δωρεάν! Πέραν όλων αυτών όμως, ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή επιθυμεί να διαμορφώσει πολίτες με συνείδηση, τι θέλω να πω με αυτό, να κατανοήσει και ο τελευταίος Έλληνας και Ελληνίδα ότι η Πατρίδα μας είναι υπό κατοχή και ότι αυτό πρέπει να τελειώσει, άρα ένας από τους στόχους μας είναι η Εθνική μας ανεξαρτησία. Καταγγελία του Μνημονίου και διαγραφή του παράνομου χρέους είναι η μόνη διέξοδος για την Ελληνική Οικονομία. Ένας μεγάλος Εθνικός στόχος είναι η αυτάρκεια, αυτάρκεια σε όλα τα βασικά είδη διαβιώσεως του λαού τουτέστιν ΤΡΟΦΙΜΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΟΠΛΑ! Ο στόχος μας είναι επιτέλους να υπάρξει σύμπνοια μεταξύ όλων των Ελλήνων, να αφήσουμε πίσω ό,τι μας διχάζει και να προχωρήσουμε ενωμένοι στο μέλλον, ένα μέλλον δυσοίωνο για την Πατρίδα μας. Για να μη πλατειάσω όμως όποιος ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για το πρόγραμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μπορεί να το αναγνώσει στην ιστοσελίδα μας xagr.net
- Καλός ή κακώς είμαστε κράτος - μέλος της ΕΕ. Συμφωνείτε με την πολιτική που εφαρμόζει η Ευρωπαϊκή Ένωση στην πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια;
Από την πρώτη κιόλας στιγμή, που η Ελλάδα δέχθηκε να ενταχθεί στην Ε.Ε. όταν ακόμη ονομαζόταν Ε.Ο.Κ., φάνηκε από τις συμφωνίες που είχαν συνάψει οι τότε κυβερνώντες, ότι η Ελλάδα είχε να χάσει και όχι να κερδίσει κάτι από την όλη ιστορία. Έτσι είδαμε να μειώνονται οι εξαγωγές μας, να εξαφανίζονται τα προϊόντα μας και να οδηγείται η βιομηχανία, η βιοτεχνία και τα αγροτικά μας και όχι μόνον προϊόντα σε μαρασμό. Αξίζει να αναλογιστούμε ότι πριν την ένταξη της Ελλάδος στην Ε.Ε. είχαμε αυτάρκεια σε βόιο κρέας κάτι το οποίο δεν ισχύει μετά την ένταξή μας στην τότε ΕΟΚ και από τότε μέχρι σήμερα συνεχίζονται οι ίδιες επιζήμιες συμφωνίες όπως π.χ. αυτή της ΚΑΠ (Κοινή Αγροτική Πολιτική). Και σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι επειδή συμμετείχα στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, από την πρώτη στιγμή δήλωσα ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ενδιαφέρεται πρωτίστως για την αυτάρκεια της Ελλάδος και ύστερα της Ε.Ε.! Υπάρχει και σχετικό βίντεο από τα πρακτικά της επιτροπής.
- Μακεδονία και συμφωνία των Πρεσπών. Πείτε μας την άποψη σας
Οι αγώνες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για το Μακεδονικό δεν είναι όψιμες. Δια στόματος του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής από την πρώτη στιγμή που ήλθε το θέμα στο κοινοβούλιο δηλώσαμε ότι δεν αναγνωρίζουμε μία τέτοια συμφωνία και αποστείλαμε επιστολή στον Ο.Η.Ε. και σε κάθε άλλο αρμόδιο οργανισμό ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εάν έλθει ποτέ στα πράγματα το πρώτο που θα κάνει είναι να την ακυρώσει και φυσικά αυτό είναι εφικτό διότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το μοναδικό κόμμα το οποίο την καταψήφισε, ως εκ τούτου δεν έχει δεσμευτεί με οιονδήποτε τρόπο.
- Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα έχει γεμίσει με HOT SPOT, πρόσφυγες και λαθρομετανάστες. Ποια η στάση σας σε αυτό το θέμα; Αν κάποια στιγμή εκλεγείτε πρώτο κόμμα και είστε κυβέρνηση, τι θα κάνετε; Έχετε πρόγραμμα και λύσεις για αυτό το τόσο σπουδαίο ζήτημα;
 Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εάν το θέλει ο Θεός και φυσικά και ο Ελληνικός Λαός, μπορεί αυτό το ζήτημα να το λύσει με απλά και με νόμιμα μέσα. Θα απελάσει όλους τους παράνομους εισβολείς σε συνεργασία με τις πρεσβείες τους, θα κλείσει τα σύνορα και θα επιβάλει αυστηρές κυρώσεις σε όλους όσους θα διακινούν άτομα τα οποία δεν θα έχουν νόμιμα χαρτιά...
- Βλέπουμε μια Ελλάδα που συνεχώς γερνάει. Χιλιάδες νέοι φεύγουν στο εξωτερικό και όσοι μένουν πίσω κάνουν ένα παιδί και αυτό λόγο των δύσκολων συγκυριών το σκέφτονται. Υπάρχει λύση σε αυτό το τόσο σημαντικό πρόβλημα;
Κάποιος που παρακολουθεί την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πριν ακόμη μπει στο κοινοβούλιο γνωρίζει ότι ο Γ.Γ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχει γράψει άπειρα άρθρα πάνω σε αυτό το ευαίσθητο θέμα. Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου εδώ και πολλές δεκαετίες. Η λύση είναι ένα ευνομούμενο κράτος να είναι αρωγός στην ελληνική οικογένεια και να την στηρίξει έμπρακτα με επιδόματα και να της δώσει κίνητρα για να γεννήσει πολλά Ελληνόπουλα. Άλλωστε υπάρχει και στο πρόγραμμά μας σχετική αναφορά. Ήτοι:
- Φορολογικές ελαφρύνσεις για όλα τα ζευγάρια που αποκτούν παιδί.
- Εφάπαξ απόδοση χρηματικής βοήθειας σε κάθε νέο Έλληνα που γεννιέται. Η πρόταση αυτή έγινε πιο συγκεκριμένη εντός της βουλής όταν η Χρυσή Αυγή συνέταξε σχέδιο νόμου για μείωση κατά 80% της κρατικής επιχορήγησης προς τα κόμματα. Τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν από την ενέργεια αυτή να μοιραστούν στα νέα ελληνόπουλα. Μόνο για το 2013 το κράτος θα εξοικονομούσε 50 εκατομμύρια ευρώ.
- Επιδότηση της μητρότητας και γενναία ενίσχυση των τριτέκνων και πολύτεκνων οικογενειών. Προστασία της ανύπαντρης μητέρας και απαγόρευση των αμβλώσεων.
- Για το τέλος άφησα μια αρκετά βαρυσήμαντη ερώτηση. Η περιβόητη ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Πως θα έρθει στην Ελλάδα αυτή η περιβόητη ανάπτυξη; Πως θα προσεγγίσουμε ξένους επενδυτές όταν είμαστε από τις πρώτες χώρες στην Ευρώπη με την υψηλότερη φορολογία.
Πολύ απλά με τις φιλελεύθερες πολιτικές που ασκεί η Ελλάδα ακόμη και με την “πρώτη φορά αριστερά”, δεν είναι δυνατόν να υπάρξει ανάπτυξη, διότι υπάρχει μια αστάθεια εις ό,τι αφορά το ΦΠΑ, το οποίο αλλάζει κατά το δοκούν και φυσικά κάποιος που θέλει να επενδύσει θέλει κάποια σιγουριά, πράγμα το οποίο δεν του εγγυάται κανένας στην χώρα μας.
Ανάπτυξη σημαίνει παράγω... ως εκ τούτου η Ελλάδα πρέπει να ξεκινήσει την παραγωγή, αυτή την παραγωγή που της στέρησαν οι ζημιογόνες συμφωνίες της τότε ΕΟΚ, όπως προανέφερα και παραπάνω. Επομένως, ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, αναγέννηση των βιοτεχνιών μας και βιομηχανιών μας και όχι ξεπούλημα σε ξένα τραστ... Θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν μέσω της εκμετάλλευσης του εθνικού μας πλούτου, με γεωτρήσεις υδρογονανθράκων, νέα ορυχεία για πολύτιμους λίθους και σιδηρομεταλλεύματα. Τα έσοδα από αυτή τη μεγάλη εθνική προσπάθεια θα διατεθούν στον πρωτογενή τομέα, σε νέες γεωργικές, κτηνοτροφικές και αλιευτικές μονάδες. Και σε αυτό το σημείο για χάρη συντομεύσεως θα παραπέμψω τους αναγνώστες σας στο πρόγραμμά μας στην ιστοσελίδα μας xagr.net
- Σας ευχαριστώ πολύ κυρία Ζαρούλια . Εύχομαι καλή επιτυχία για τις ερχόμενες εκλογές
Εγώ σας ευχαριστώ και να κλείσω λέγοντας ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το μοναδικό κόμμα το οποίο δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ σε κανέναν, δεν εισπράττει ούτε ένα ευρώ από την περίφημη κρατική χρηματοδότηση που εισπράττουν όλα τα υπόλοιπα κόμματα και αποκόμματα του λεγόμενου “συνταγματικού τόξου”, μερικά από τα οποία μάλιστα χρωστούν μυθικά ποσά και τα οποία φυσικά δεν έχουν την παραμικρή θέληση να τα αποπληρώσουν. Αντίθετα, η μόνη τους μέριμνα είναι πως θα εισπράξουν ακόμη περισσότερα από τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού, μέσω δυσβάσταχτων φόρων χωρίς καμία ανταποδοτικότητα, διότι όπως είναι γνωστό από την μεταπολίτευση και μετά έχει διαλυθεί το σύμπαν: δεν λειτουργεί τίποτε ούτε νοσοκομεία, ούτε σχολεία κλπ.
Γι’ αυτό καλό θα ήταν, πριν πάνε οι συμπατριώτες μας στις κάλπες, να αναλογιστούν τι κέρδισαν από αυτά τα κόμματα τα τελευταία χρόνια. Ουσιαστικά τίποτε! Κάθε φορά μετά τις εκλογές “έκοβαν” το χέρι τους... Ήλθε η ώρα με την ψήφο τους να τιμωρήσουν τα συστημικά κόμματα, που όλα αυτά τα χρόνια τους ρουφούσαν το αίμα και να ψηφίσουν ένα κόμμα το οποίο παραμένει σταθερό στις Ιδέες του, το μοναδικό Εθνικό κόμμα, που όποιος επιλέξει να ψηφίσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τότε να είναι σίγουρος ότι θα προσφέρει την καλύτερη υπηρεσία προς τον εαυτό του, τα παιδιά του και την Πατρίδα! Εμπρός λοιπόν, για την μεγάλη ανατροπή - γροθιά στο κατεστημένο, ψήφο στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!