Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Δεν βαρέθηκαν το ίδιο παραμύθι; Πάλι… διαλύεται η Χρυσή Αυγή

Η "ΔΥΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΤΑ ΝΕΑ"
Με την ολοκλήρωση των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου… έληξε και η σκληρή συνωμοσία σιωπής που επέβαλλαν τα ΜΜΕ στο Κίνημά μας. «Βροχή» ξαφνικά τα δημοσιεύματα και δεν μπορούν να κρύψουν την χαρά τους για το γεγονός ότι στην νέα βουλή θα απουσιάζει η μοναδική εθνική φωνή.
Έτσι λοιπόν στα ΝΕΑ, διαβάσαμε άρθρο με τίτλο «Πώς έδυσε η Χρυσή Αυγή των νεοναζί» και τι λέτε πως θυμηθήκαμε; Μα φυσικά εκείνο το πρωτοσέλιδο της ίδιας εφημερίδος το 2013 που μιλούσε (και πάλι) για την «δύση της Χρυσής Αυγής! Πόσες φορές «έδυσε» η Χρυσή Αυγή μέχρι σήμερα; Ρωτήστε τους εμπαθείς κονδυλοφόρους του συστήματος. Όσο έδυσε το 2013, το ίδιο θα συμβεί και σήμερα, έξι χρόνια μετά.
Κατά τ’ άλλα, το άρθρο παραδέχεται ότι οι «διεθνείς σχέσεις της Ελλάδας επηρεάστηκαν πολύ αρνητικά» από την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην βουλή το 2012, εμπλέκει το Κίνημά μας με περιστατικά στα οποία δεν έχει ουδεμία σχέση και τέλος ομολογεί με κυνισμό ότι «η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου αποφάσισε να μην επιτρέψει την περαιτέρω εξάπλωση του φαινομένου…»
Η Χρυσή Αυγή λοιπόν… «έδυσε». Έτσι το θέλουν οι φυλλάδες της διαπλοκής. Όμως τους Εθνικιστές δεν κατάφεραν να τους λυγίσουν ούτε οι διώξεις, ούτε οι σφαίρες ούτε οι φυλακές. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ και θα παλέψουμε για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού μέχρι την τελική νίκη που θα φέρει την δύση των σκοτεινών εξουσιαστών της Πατρίδας μας.