Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για κάθε Χρυσαυγίτη Εθνικιστή. Ο Αρχηγός του Κινήματος και ο συναγωνιστής Γιάννης Λαγός είναι εκτός φυλακών.
Η αρχή του τέλους της σκευωρίας,μπαίνει στην τελική του πράξη. Από σήμερα,έστω και με κουτσουρεμένα τα ανθρώπινα τους δικαιώματα, οι συναγωνιστές μας είναι παρόντες στην καθημερινότητα του πολιτικού και ιδεολογικού μας αγώνα,αλλά παράλληλα αρχίζει σε ένα μήνα περίπου,και η δίκη. Εκεί που η αθωότητα όλων θα αποδειχθεί περίτρανα.
Οι σκέψεις μας είναι πλέον και στους συναγωνιστές μας που παραμένουν παράνομα και άδικα εντός των φυλακών. Οι σκέψεις και οι ευχές μας για δύναμη και κουράγιο τους συνοδεύουν.Η ημέρα της δικαίωσης και της ελευθερίας θα έρθει και για αυτούς.
Τι όμως ακριβώς "πλήρωσαν" ο Νίκος Μιχαλολιάκος,ο Γιάννης Λαγός,και οι δεκάδες άλλοι συναγωνιστές που κρατούνται και ταλαιπωρούνται στα κελιά της τιμής;
Την θέληση τους για ελευθερία. Ελευθερία όχι για τον εαυτό τους,αλλά ελευθερία για το Έθνος και τον λαό.
Απλοί άνθρωποι όλοι τους,άνθρωποι της διπλανής πόρτας, άνθρωποι της καθημερινότητας,αμφισβήτησαν στα ίσια το "δικαίωμα" ενός φαύλου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, να κρατά σκλάβο αυτόν τον περήφανο λαό.
Και η φωνή τους,για τον λαό μας,από ένα σιγανό ψιθύρισμα στην αρχή,έγινε κραυγή. Ιαχή νικητήρια, φωνή ελπίδας,σάλπισμα νίκης.
Το σύστημα αιφνιδιάστηκε. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος και οι υπόλοιποι συναγωνιστές,δεν χρησιμοποίησαν στον πολιτικό τους λόγο,ούτε ξύλινες εκφράσεις,ούτε καθωσπρεπισμούς. Δεν χαρίστηκαν.Είπαν την αλήθεια. Την πικρή αλήθεια για το σύστημα. Και ο λαός μας άρχιζε να ξυπνά.
Ο λαός μας άρχισε να βλέπει πως η φωνή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ γίνονταν η δική του φωνή. Η φωνή της λογικής,η φωνή της αξιοπρέπειας,η φωνή των αγνοτέρων αισθημάτων που μπορεί να έχει ένα Έθνος και ένας λαός.
Το σύστημα αιφνιδιάστηκε. Αλλά όχι για πολύ. Όταν είδε ότι αυτοί "οι μουρλοί" δεν "παίρνουν από λόγια", δεν συμβιβάζονται,δεν κάνουν πίσω, έβαλε μπροστά το μεγαλύτερο σχέδιο πολιτικής εξόντωσης που γνώρισε ποτέ ο τόπος. Το πολιτικό λιντσάρισμα που γνώρισε το Κίνημα μας από τα ΜΜΕ,και από σύσσωμο το πολιτικό κατεστημένο ήταν πρωτοφανές.
Και εκεί πόνταραν.Να λιντσαριστούν πολιτικά και προσωπικά τόσο ο Αρχηγός,όσο και οι υπόλοιποι συναγωνιστές.Απέτυχαν.Και έπρεπε να το περιμένουν ότι θα αποτύχουν. Όταν κάποιος είναι κομμάτι του λαού,και προέρχεται από αυτόν,και όχι από τα σαλόνια των Βορείων Προαστίων και το Κολωνάκι,όταν κάποιοι απλοί άνθρωποι γαλουχούνται με ιδέες και ένα αξιακό σύστημα,που το πολιτικό κατεστημένο ούτε καν διανοείται,τότε είναι βέβαιο πως οι απλοί αυτοί άνθρωποι δεν θα λυγίσουν ποτέ. Και όσο δεν λυγίζουν αυτοί,δεν λυγίζει και ο πολιτικός φορέας που ηγούνται.
Και το σημαντικότερο όταν το αίμα των συναγωνιστών μας βάφει τους δρόμους, καμιά φυλακή,κανένας "κύριος Μπάμπης",κανένας "Παναθηναϊκάκιας", και κανένα "δελτίο των 8" δεν μπορεί να συγκρατήσει αυτό το Εθνικιστικό ποτάμι,που κάθε μέρα που περνά γίνεται μεγαλύτερο.
Ας χαρούμε αυτή την μέρα λοιπόν. Και ας ετοιμαστούμε για ακόμη μεγαλύτερες πολιτικές μάχες.
Η ελευθερία του λαού μας είναι στα δικά μας χέρια για να έρθει. Και "θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία"..

Τ.Ο ΤΡΙΚΑΛΩΝ