Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Ο Πανούσης «δεν ήξερε» ότι αφήνονται οι λαθρομετανάστες στην Ομόνοια - Ότι είναι υπουργός το ξέρει;

 
Ο Πανούσης «δεν ήξερε» ότι αφήνονται οι λαθρομετανάστες στην Ομόνοια - Ότι είναι υπουργός το ξέρει;
Πλήρη άγνοια επικαλέστηκε για μια ακόμη φορά ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γ. Πανούσης, σχετικά με το γεγονός της μεταφοράς λαθρομεταναστών από την Αμυγδαλέζα στην Ομόνοια, όπου και αφέθηκαν ελεύθεροι!
Μετά την κατακραυγή που προκλήθηκε από το έγγραφο δια του οποίου δινόταν η κυβερνητική εντολή να αφήνονται ελεύθεροι οι λαθρομετανάστες και να τους χορηγείται και άδεια 6μηνης παραμονής στην Ελλάδα, ο «έκπληκτος» αναπληρωτής υπουργός βρέθηκε για δεύτερη φορά προ τετελεσμένου και εκπλήξεως, όταν κλήθηκε να απαντήσει σε συνέντευξη, για την εικόνα της μεταφοράς λαθρομεταναστών από την Αμυγδαλέζα στο κέντρο της Αθήνας -συνοδεία περιπολικού- όπου αφήνονταν ελεύθεροι.
«Ο οδηγός του πούλμαν και το περιπολικό δεν ενήργησαν αυτοβούλως. Είχαν λάβει εντολές να τους αφήσουν στην Ομόνοια», αναφέρει ο δημοσιογράφος, για να απαντήσει ο κύριος καθηγητής και αναπληρωτής υπουργός:
«Αυτό που λέτε είναι σωστό. Αλλα εσείς πώς το βλέπετε; Να άφηναν έναν στην Κηφισιά και τον άλλο στο Μαρούσι; Δύο να κατεβαίνουν στο Ηράκλειο... Εσείς πώς το βλέπετε; Κάπου έπρεπε να τους αφήσει. Δεν τους αφήνει στην Ομόνοια, λέγοντας: «Παιδιά, εδώ θα μένετε θα περνάμε να σας βλέπουμε». Ναι, μπορεί να έχετε δίκιο. Συμβολικά να έχετε δίκιο και να το κάναμε. Να μην έπρεπε να κατέβουν στην Ομόνοια. Να μην τους κατεβάζουμε, για να μην τους δίνουμε την ιδέα. Αλλα, αν είναι να μαζευτούν, θα μαζευτούν. Το θέμα είναι να μην μαζεύονται. Πάντως, σας ευχαριστώ, γιατί όλα αυτά θα ελεγχθούν»!
Είναι άραγε τόσο αφελείς στη συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου ή είναι εθνικά και κοινωνικά άκρως επικίνδυνοι; Όποιος θεωρεί ότι είναι ανόητοι, κοροϊδεύει απλώς τον εαυτό του. Η πραγματικότητα είναι πως Τσίπρας και ο "Κούγκι" Καμμένος, αποτελούν την συνέχεια της μνημονιακής, σφόδρα αντεθνικής απάτης που ξεκίνησε από τον Τζέφρυ Παπανδρέου και σχηματοποιήθηκε από τους Σαμαρά-Βενιζέλο. Η σκυταλοδρομία της καταστροφής της Πατρίδος από τους απατεώνες του αντισυνταγματικού τόξου συνεχίζεται απρόσκοπτα, με πρωταγωνιστές που εναλλάσσονται στην εξουσία αλλά παραμένουν πάντοτε, πιστά και υπάκουα, στην υπηρεσία των ξένων.
Όσοι λοιπόν βλέπουν το μέλλον να διαγράφεται δυσοίωνο, πράττουν καλώς. Αρκεί πέρα από διαπιστώσεις να συνειδητοποιήσουν και μια πραγματικότητα: ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί κυριολεκτικά την τελευταία ελπίδα του Έθνους!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-panoushs-den-hjere-oti-afhnontai-oi-lathrometanastes-sthn-omonoia-oti-ein#ixzz3TSeyb7RM