Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

Η εξόντωση της εθνικής συνείδησης στην Ευρώπη διακινείται και διακονείται συστηματικά από τους σύγχρονους πολιτικούς, ωστόσο η θεωρία που συστηματοποίησε τις πράξεις αυτών των πολιτικών ανάγεται στον 19ο και στις αρχές του 20ου αιώνα.
Ένας εκ των κύριων εκφραστών της εξόντωσης της εθνικής συνείδησης ήταν ο Καρλ Μαρξ. Στο βιβλίο του «Μανιφέστο του Κομμουνιστικού Κόμματος (1840)» αναφέρει ότι η θρησκεία, η οικογένεια και το έθνος θα πρέπει να παραμεριστούν δια της κομμουνιστικής επαναστάσεως, καθώς οι «μάζες των εργαζομένων» δεν διαθέτουν κανένα ενδιαφέρον, δεν έχουν πρακτικό όφελος, ούτε από την θρησκεία, αλλά ούτε και από την οικογένεια και το έθνος. Η περίφημη Σχολή της Φρανκφούρτης (1924) με αποκλειστικά ιουδαίους πρωταγωνιστές-μέλη όπως ο Χέρμπερτ Μαρκούζε, ο Μαξ Χορκχάιμερ και ο Τέοντορ Αντόρνο εμπνεύστηκαν από τον Μαρξ, αλλά σε αντίθεση με αυτόν υιοθέτησαν τον «πολιτικό μαρξισμό», ήτοι την «πορεία μέσα από τα θεσμικά όργανα» για την εκπλήρωση της κομμουνιστικής θεωρίας, ήτοι της εξόντωσης της εθνικής συνείδησης, της οικογένειας και της θρησκείας.
Ένας άλλος κύριος εκφραστής της εξόντωσης της φυλής και του εθνικισμού στην Ευρώπη ήταν και ο Ρίχαρντ Κουντενχόβε-Καλλέργη, ο οποίος στο βιβλίο του «Πρακτικός Ιδεαλισμός (1925)» διατύπωσε ότι «ο άνθρωπος στο μακρινό μέλλον θα είναι υβρίδιο. Οι σημερινές φυλές και κάστες θα γίνουν θύματα της αυξανόμενης υπέρβασης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Το μέλλον της Ευρασίας θα είναι μια φυλή, εξωτερικά παρόμοια με την αρχαία αιγυπτιακή, και η πολυμορφία των λαών θα αντικατασταθεί από την ποικιλία των προσωπικοτήτων. Ο πνευματικός ηγέτης της φυλής στην Ευρώπη θα είναι ο Ιουδαϊσμός». Ο Κουντενχόβε-Καλλέργη ίδρυσε το 1924 την «Πανευρωπαϊκή Ένωση», το αρχαιότερο ευρωπαϊκό ίδρυμα της μετέπειτα ΕΕ. Μέλη αυτής της Ένωσης ήταν ο Άλμπερτ Αϊνστάιν, ο Τόμας Μαν, ο Όττο φον Χάμπσμπουργκ, ο Ουίνστον Τσόρτσιλ και πολλοί άλλοι σημαντικοί ηγέτες της τότε Ευρώπης. Ο Καλλέργη ήταν ιθύνων νους της ευρωπαϊκής ιδέας, της ΕΕ δηλαδή, και της ευρωπαϊκής ταυτότητας, ήτοι της εξόντωσης της εθνικής ταυτότητας.
Από τα ανωτέρω προκύπτει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση ως εργαλείο εξαφάνισης της εθνικής συνείδησης και του κράτους-έθνους βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό στις ιδέες του Μαρξ και του Κουντενχόβε-Καλλέργη. Αβίαστα μπορούμε να υποθέσουμε ότι πολλοί από τους σημερινούς ηγέτες της Ευρώπης συμμερίζονται ενεργά τις αρχές αυτών των δυο και έχουν επηρεαστεί και χειραγωγηθεί από τις ιδέες τους. Αυτό όμως που είναι χαρακτηριστικό και λυπηρό συνάμα για την σημερινή Ευρώπη είναι ότι η εξολόθρευση των αυτοχθόνων φυλών της ηπείρου που προγραμματίζεται και επιδιώκεται συστηματικά εδώ και δεκαετίες, με θεωρητικές βάσεις που έχουν ιστορία ενάμισι αιώνα, ουδόλως ενδιαφέρει ή λαμβάνεται υπόψη από μεγάλη μερίδα των ευρωπαϊκών λαών και των πολιτικών κομμάτων που τους αντιπροσωπεύουν, με εξαίρεση τα εθνικιστικά κόμματα της Ευρώπης.
Αυτό που πρέπει να γίνει, και το πράττει με αυτοθυσία η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είναι να προστατεύσουμε την εθνική φυλή εναντίον όλων αυτών που υπερασπίζονται μια πολυπολιτισμική και πολυφελετική Ευρώπη. Ο απόλυτος έλεγχος που ασκείται στο πολιτικό σύστημα και τα ΜΜΕ από τους Σιωνιστές πρέπει να διαρραγεί ούτως ώστε να γλιτώσουμε από τους μελλοντικούς δήμιους της φυλής μας και όλων των φυλών της Ευρώπης.
Γ. Λιναρδής 

 ΠΗΓΗ