Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ

Απαξιωτικές δηλώσεις, σκληρή κριτική, και τα μαχαίρια έξω από τα θηκάρια, κατά την διάρκεια της "σύσκεψης" της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και λοιπών στελεχών, του κόμματος που αποτελεί την φωνή των "δανειστών" και τοκογλύφων,και που ακούει στο όνομα "Νέα Δημοκρατία".
Σαν εθνικιστές,σαν Χρυσαυγίτες, δεν γίνεται να μην παρακολουθούμε με ικανοποίηση,κάτι που από καιρό είχαμε προβλέψει: Ότι αργά η γρήγορα,και ο δεύτερος πυλώνας ( ο πρώτος ήταν το ΠΑΣΟΚ) του μεταπολιτευτικού κομματικού και πολιτικάντικου κατεστημένου θα κατέρρεε.
Η "Νέα Δημοκρατία" δεν είναι πια ούτε "Νέα", και μετά από αυτά που έκανε στην Πατρίδα,και τον λαό με τα μνημόνια, αλλά και στο Κίνημά μας, με την σκευωρία σε βάρος μας, και τις απίστευτες πολιτικές διώξεις εναντίον μας,δεν μπορεί να μιλά καν, ούτε και για "Δημοκρατία".
Μικρή σημασία έχουν από εδώ και πέρα οι όποιες εξελίξεις στο απόκομμα του Σαμαρά.Αν θα αλλάξει η ηγεσία του αποκόμματος,αν θα επέλθει "ανανέωση" η αν θα εμφανίσουν κανένα παλιό η νέο στέλεχός τους ως επίδοξο "σωτήρα". Ο κύβος έχει ριφθεί.
Οι εξελίξεις μέσα στην κοινωνία, οι οικονομική κρίση, η απαξίωση θεσμών και αξιών του Ελληνικού κράτους είναι τόσο μεγάλα γεγονότα,που κανένα επικοινωνιακό τρικ,καμιά λεκτική ακροβασία η εφεύρεση δεν μπορεί να κρύψει.ΠΑΣΟΚ και ΝΔ απλά ξεπεράστηκαν από τις εξελίξεις και την κοινωνία.
Το σύστημα,το πολιτικό κατεστημένο, ενδεχομένως να τα έχει "δει" όλα αυτά, να είχαν "δει" ότι οι δυο πυλώνες που στήριζε και στηρίζονταν,θα κατέρρεαν, για αυτό και "προώθησε" στην κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ. Αριστερά και "επαναστατικά" λόγια στον κόσμο, συνέχιση της ίδιας πολιτικής στην πράξη. Για αυτό και η εξωφρενική και πέρα από κάθε λογική, η προεκλογική "στήριξη" του "ΠΟΤΑΜΙΟΥ",που -με ευγνωμοσύνη είναι αλήθεια- φροντίζει από την πρώτη μέρα που μπήκε στη βουλή,να κάνει ερωτήσεις που αφορούν άμεσα η έμμεσα τα "συμφέροντα" της διαπλοκής.
Το πολιτικό κατεστημένο λοιπόν απογυμνώνεται, αποστεώνεται,χάνει τα ερείσματά του μέρα με την μέρα, μήνα με το μήνα. Αποκαλύπτεται η γύμνια του, και η πολιτική του ανικανότητα.
Και για αυτό που συμβαίνει,καθοριστικό ρόλο παίξαμε ΕΜΕΙΣ. Εμείς που με έμφαση αναδείξαμε την παρακμή και την ανικανότητα του συστήματος στον Ελληνικό λαό .Εμείς που δεχτήκαμε τα πυρά και την "οργή" ενός ολόκληρου συστήματος,που έντρομο βλέπει να γκρεμίζεται ο "κόσμος" "του."
Βρισκόμαστε στην αρχή του τέλους όλων αυτών των προσώπων και πολιτικών που οδήγησαν την χώρα εδώ που την οδήγησαν. Και εδώ είναι που εμείς πρέπει να εντείνουμε τον αγώνα μας,την δράση μας, την παρουσία μας εντός και εκτός βουλής.
Προχωράμε λοιπόν με πίστη και αισιοδοξία. Ακόμη ένας πολιτικός δεινόσαυρος αργοπεθαίνει από σήμερα. Και αυτό είναι το καλό νέο της ημέρας.