Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΟΤΑΝ Η "ΤΑΣΙΑ" "ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ"



Η κυρία Κανελοπούλου,βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που έγινε γνωστή ευρύ κοινό στο ρόλο της ως "Τασίας", υπηρέτριας του δημάρχου "Πόπωτα" σε τηλεοπτική σειρά, ένοιωσε προφανώς την ανάγκη να γευτεί πάλι την γλυκειά γεύση της δημοσιότητας.
Και όποιος από το πολιτικό η μηντιακό κατεστημένο θέλει λίγα λεπτά δημοσιότητας,δεν έχει παρά να "καταγγείλει" την...Χρυσή Αυγή.
Έτσι και η κυρία Κανελοπούλου. Τις έκανε-λέει- χειρονομία ο βουλευτής του Κινήματος μας,ο συν.Αρβανίτης,ότι θα την ..σφάξει.
Ομολογουμένως η "καταγγελία" αυτή είναι "αναβαθμισμένη". Μέχρι πρότινος μας έλεγαν ότι σφάζουμε αμνοερίφια , κάτι σαν ένα είδος "προπόνησης" δηλαδή,για να σφάζουμε ανθρώπους.
Προφανώς -με την "λογική" της κυρίας Κανελοπούλου πάντα- ολοκληρώθηκε η "προπόνηση",και αποφάσισε ο συναγωνιστής μας να εφαρμόσει επί του πρακτέου, και συγκεκριμένα επί του λαιμού της κυρίας βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ,ότι έμαθε στην "προπόνηση".
Οφείλουμε να παραδεχτούμε κάποια πράγματα. Η κυρία βουλευτής διακρίθηκε στα τηλεοπτικά πλατό σε κωμικούς ρόλους. Λογικό λοιπόν να έχει επηρεαστεί από τους ρόλους της αυτούς,και να θέλει να δώσει μια αίσθηση κωμωδίας και στον χώρο του κοινοβουλίου.
Γιατί μόνο ως κωμικό σενάριο μπορεί να δει κανείς την νέα υπόθεση "απειλής σφαξίματος",που η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να αναδείξει.
Οφείλουμε επίσης να παραδεχτούμε ότι η κυρία Κανελοπούλου θα μπορούσε να διακριθεί σαν συγγραφέας βιβλίων θρίλερ, και αστυνομικών μυθιστορημάτων.
Τέλος πρέπει να παραδεχτούμε ότι είμαστε καλοί "διαφημιστές". Ασήμαντοι η λιγότερο ασήμαντοι, "διασημότητες" της πλάκας, ψώνια, ξεπεσμένοι ηθοποιοί,και λοιποί καλλιτέχνες και "καλλιτέχνες", και ένα σωρό άλλοι πιθανοί και απίθανοι τύποι, εφευρίσκουν την πλέον απίθανη "καταγγελία" σε βάρος μας για να κερδίσουν λίγα λεπτά δημοσιότητας. Ας είναι. Από ένα σημείο και πέρα,εδώ και καιρό τώρα, περιμένουμε τα πάντα από όλους αυτούς. Δεν μας προκαλούν καμία έκπληξη αυτές οι αντιδράσεις και συμπεριφορές. Και κάπου μας βοηθάνε όλα αυτά. Και εμάς και τον σκληρά δοκιμαζόμενο λαό μας. Εμάς,γιατί συλλέγουμε πλέον στοιχεία για το που μπορεί να φτάσει η πολιτική γελοιότητα,αναξιοπρέπεια και μικρότητα. Τον λαό μας, γιατί όλοι αυτοί του χαρίζουν άφθονο γέλιο,που του είναι απαραίτητο στις δύσκολες μέρες που περνά. Κλείνοντας να τονίσουμε,πως περιμένουμε με ενδιαφέρον κάποια άλλη, η κάποιον άλλο να κάνει παρόμοια "βαρυσήμαντη καταγγελία". Τα κανάλια άλλωστε "παίζουν" πολύ Βαρουφάκη αυτές τις μέρες, και έχουν "στερήσει" από πολύ κόσμο την δυνατότητα να προβάλλεται..Ακόμη και ο Άδωνις Γεωργιάδης διαμαρτυρήθηκε..Σε αναμονή λοιπόν...