Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Συνεχίζεται ο Γολγοθάς για το Ελληνικό Έθνος!


Συνεχίζεται ο Γολγοθάς για το Ελληνικό Έθνος!

Άρθρο του Προέδρου του Ε.ΛΑ.Μ, Χρίστου Χρίστου, για την γεωπολιτική πραγματικότητα των καιρών μας και τον εκλογικό θρίαμβο της Χρυσής Αυγής

Το 2015 έχει πλέον εισέλθει στην ζωή μας, δυστυχώς με τους χειρότερους οιωνούς για την πατρίδα μας. Σε κάθε τομέα της ζωής στην πατρίδα μας φέρεται να υπάρχει κάποια δυσλειτουργία η οποία κάνει την δυσκολότερη την επιβίωσή μας.

Παρά τις διαβεβαιώσεις των κυβερνώντων η λεγόμενη επανεκκίνηση της οικονομίας φαίνεται να παίρνει αναβολή από το 2015 στο 2016 ή και αργότερα. Η ανεργία συνεχίζει να καλπάζει παρά τα τρυκ του υπουργείου εργασίας, που προσπαθεί  να εμφανίσει πως στατιστικά η ανεργία σταθεροποιείται. Την ίδια στιγμή οι τράπεζες με την εντολή των διεθνών τοκογλύφων ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε εκποιήσεις κατοικιών όσων δυσκολεύονται να δώσουν την δόση των δανείων τους. Σε μια νέα ντιρεκτίβα από την Τρόικα, πλέον και οι εγγυητές κινδυνεύουν να βρεθούν εκτεθειμένοι στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, συνεχίζοντας με τον τρόπο αυτό τον φαύλο κύκλο των μη εξυπηρετούμενων δανείων.

Η Τουρκία συνεχίζει τις προκλήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο εκδίδοντας νέα NAVTEX, δεσμεύοντας εκ νέου περιοχή εντός της Κυπριακής ΑΟΖ. Βασικός στόχος της Άγκυρας να αποτρέψει την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων από την Κυπριακή Δημοκρατία διότι καταλαβαίνει πως μια τέτοια εξέλιξη θα μπορούσε δυνητικά να αλλάξει τα γεωπολιτικά ισοζύγια δυνάμεως της περιοχής. Γι’ αυτό με κάθε τρόπο προσπαθεί να εμπλέξει το θέμα των υδρογονανθράκων στην διαπραγμάτευση του Κυπριακού, παγώνοντας έτσι κάθε προσπάθεια εξόρυξής τους πριν την εξεύρεση οποιασδήποτε λύσης.

Σε αυτή την προσπάθεια δυστυχώς βρίσκει «συμπαραστάτες» ανάμεσα στην πολιτική μας «ηγεσία». Πρώτα ο υπουργός Εξωτερικών Γιαννάκης Κασουλίδης και έπειτα ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης άφησαν να εννοηθεί πως οι υδρογονάνθρακες θα αποτελέσουν κομμάτι της διαπραγμάτευσης με την Τ/κ «κοινότητα». Ταυτόχρονα ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ κ. Άιντα δεν  έχει κρύψει τις προσπάθειές του για να μπει το Φυσικό Αέριο στο τραπέζι των συνομιλιών.

Φυσικά ολοκληρωτικά απών από το όλο γεωπολιτικό παίγνιο της περιοχής φαίνεται να βρίσκεται η Ελλάδα, εμπλεκόμενη αυτή τη στιγμή στις εσωτερικές της προεκλογικές διαμάχες.

Η απουσία αυτή, προϊόν της πολιτική Σαμαρά-Βενιζέλου, εξέθρεψε έτι περισσότερο την τουρκική προκλητικότητα. Δυστυχώς το μοναδικό κόμμα με όραμα για την εξωτερική πολιτική και τα Εθνικά Ζητήματα, ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή βρίσκεται να μάχεται εναντίον όλων σε ένα πολύ αντίξοο περιβάλλον.

Μετά από φυλακίσεις της ηγετικής ομάδας, μετά από δολοφονίες στελεχών της, μετά από την αποκοπή της κρατικής χρηματοδότησης, το ελληνικό Εθνικιστικό κίνημα συνεχίζει να μάχεται για μια ισχυρή Ελλάδα που θα μπορεί να απλώσει τα φτερά της στην Ανατολική Μεσόγειο. Στις 25 Ιανουαρίου 2015 η Χρυσή Αυγή, σε σχέση με τα δεδομένα, πέτυχε έναν ακόμα άθλο!

Το ίδιο χρονικό διάστημα που στην Ελλάδα φιμώνεται το κόμμα που είχε προειδοποιήσει από τις αρχές τις δεκαετίας του ’90, για τις καταστροφικές συνέπειες της αθρόας λαθρομετανάστευσης, το Παρίσι και η Ευρώπη γενικότερα συγκλονιζόταν από τις επιθέσεις που εξαπέλυσαν οι φανατικοί ισλαμιστές στα γραφεία μιας σατυρικής εφημερίδας, η οποία είχε στο παρελθόν δημοσιεύσει σκίτσα που απεικονιζόταν ο Μωάμεθ. Δύο «Γάλλοι» με καταγωγή από την Αλγερία έστρεψαν ουσιαστικά τα όπλα κατά των «συμπατριωτών» τους.

Είναι άραγε ένα ειρωνικό παιχνίδι της μοίρας που ο στόχος της επίθεσης ήταν μία «ανεκτική», «προοδευτική», αριστερή εφημερίδα; Μια εφημερίδα που είχε πρωτοστατήσει στην απαγόρευση του Εθνικού Μετώπου, το οποίο είχε προβλέψει πως αργά ή γρήγορα οι ισλαμιστές μετανάστες θα στρέφονταν κατά της χώρας που τους φιλοξενούσε.

Είναι άραγε ακόμα ένα ειρωνικό παιχνίδι της μοίρας πως ο Πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, εξόπλισε και χρηματοδότησε την Συριακή αντιπολίτευση μεταξύ των οποίων βρίσκονται οι ομοϊδεάτες των ισλαμιστών που σκόρπισαν το θάνατο στην Γαλλία;

Ευτυχώς που στην Ευρώπη το κίνημα αντίστασης στα σχέδια κάποιων σκοτεινών κύκλων που θέλουν να μας καταντήσουν ένα πολυπολιτισμικό χυλό, μεγαλώνει και μάλιστα ραγδαία. Παρά τους αποκλεισμούς και τις διώξεις που χρησιμοποιούν εναντίον μας.

Επιστρέφοντας στην κυπριακή πραγματικότητα δεν έχω παρά να σας καλέσω να ενώσετε τις φωνές σας με το μοναδικό εθνικιστικό κίνημα της πατρίδας μας, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ). Σπάστε τη συνωμοσία της σιωπής και προωθήστε τις θέσεις του κινήματός μας διαδίδοντας την εφημερίδα «Ελλάς του Νότου» και την ιστοσελίδα μας. Μπείτε στην πρωτοπορία του αγώνα για Λευτεριά και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Χρίστος Χρίστου
Πρόεδρος Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)