Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ηλίας Παναγιώταρος: Ευχαριστώ τους Έλληνες που δικαίωσαν τον Αγώνα μας στη Βουλή και στον δρόμο


Ηλίας Παναγιώταρος: Ευχαριστώ τους Έλληνες που δικαίωσαν τον Αγώνα μας στη Βουλή και στον δρόμο

Οι εκλογές τέλειωσαν!  Παρ' όλο που το καθεστώς έβαλε τα δυνατά του να μας κλέψει την τρίτη θέση, φιμώνοντας την φωνή μας, φυλακίζοντας τον Αρχηγό μας, δολοφονώντας τα αδέρφια μας Γιώργο και Μάνο, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες εμπιστεύτηκαν και δικαίωσαν την Χρυσή Αυγή.

Δικαίωσαν την Ελλάδα και τα ιδεώδη της με τα οποία ταυτίζεται και υπερασπίζεται η Χρυσή Αυγή.

Η κατάκτηση της τρίτης θέσης ξεμπρόστιασε όλους όσους σκαρφίστηκαν την ελεεινή δικαστική σκευωρία και επιβράβευσε τον αγώνα μας αλλά και την παρουσία μας δίπλα στον λαό, στα μικρά και μεγάλα προβλήματά του. Ο Λαός μας απαιτεί πλέον την άρση των πολιτικών διώξεων και την απελευθέρωση του Αρχηγού και όλων των Βουλευτών που παραμένουν παράνομα και αντισυνταγματικά έγκλειστοι, παρά την ηθική δικαίωση τους μέσω της εκλογικής διαδικασίας!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χιλιάδες Έλληνες που αξιολόγησαν την παρουσία μου στην Βουλή θετικά, άξιο συναγωνιστή δίπλα στους συναγωνιστές μου, και εκτίμησαν και δικαίωσαν τον κοινό αγώνα μας για το δίκαιο. Οι "δεξιοί και οι αριστεροί" που με την προβιά του αμνού και της δήθεν "συναινετικής Κυβέρνησης όλων των Ελλήνων" προσπαθούν να δικαιολογήσουν όσα προσυμφωνημένα έρθουν από τους έξω εντολείς, θα μας βρουν απέναντί τους, κάτω από τις εντολές του Αρχηγού Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, πιστούς στις Ιδέες μας, ανυποχώρητους.

Τα λέμε στον δρόμο και στο πεζοδρόμιο, εκεί που χτυπάει η καρδιά κάθε Έλληνα και Ελληνίδα και σας καλούμε να πυκνώσετε τις τάξεις μας στους νέους αγώνες. Τα λέμε στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης των Ιμίων το Σάββατο 31/1.

Συνεχίζουμε...

Ηλίας Παναγιώταρος
Βουλευτής Β΄ Αθηνών
Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή