Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Προεκλογική δράση και ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς: Πιστεύω - Ψηφίζω Χρυσή Αυγή


Την Παρασκευή, 16-01-15, πραγματοποιήθηκε ομιλία στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, από τον Συναγωνιστή, Μέλος της Κ.Ε., και υποψήφιο βουλευτή Τρικάλων, Γεώργιο Μισιάκα, με τίτλο ΠΙΣΤΕΥΩ - ΨΗΦΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, σε συνδυασμό με ενημερωτική δράση .


Ο Συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του αναφέροντας πως την ίδια στιγμή, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, πραγματοποιεί προεκλογική ομιλία, μέσα από τα κελιά της Τιμής στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου μας για την περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Με αφορμή αυτό το γεγονός, τονίσε πως αν ευχόμασταν κάτι για τους εαυτούς μας, θα έπρεπε να είναι να έχουμε το σθένος και το κουράγιο που χαρακτηρίζει τους έγκλειστους Συναγωνιστές μας.


Έπειτα, ο Συναγωνιστής, μίλησε για τις μάχες που δίνουμε καθημερινά, και όπως είναι ευνόητο, διευκρίνισε πως ο Αγώνας μας δεν είναι για τα ποσοστά. Οι προεκλογικές δημοσκοπήσεις ανέκαθεν υπήρξαν σκόπιμα λανθασμένες (ειδικά όσο αφορά την Χρυσή Αυγή), αυτό όμως δεν επηρεάζει ούτε κατά διάνοια την Πίστη και τον Αγώνα μας. Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, οφείλουμε να αναδείξουμε τους διωκόμενους Συναγωνιστές μας. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για εκείνους, που για εμάς και την Ιδέα μας παραμένουν τόσους μήνες παράνομα και αντισυνταγματικά στα κελιά της Τιμής και δεν κάνουν ούτε βήμα πίσω. Άλλωστε αυτό θα ήταν και το επίσης ελάχιστο χρέος μας απέναντι στα δύο Αδέλφια μας, μιας και το επιβάλλει η μνήμη τους.



Το γενικό συμπέρασμα από την ομιλία του Συναγωνιστή ήταν το εξής: Ψηφίζω Χρυσή Αυγή γιατί πραγματικά την πιστεύω. Η ψήφος μου δεν αποβλέπει σε κανενός είδους βόλεμα. Γνωρίζω, πως το πολιτικό πεδίο που βρίσκομαι δεν έχει καμία σχέση με τα αστικά και μαρξιστικά κόμματα που υπήρχαν μέχρι χτες, και μολύνουν με την ύπαρξη τους την Ελλάδα μέχρι και σήμερα. Η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ προσκύνησε και ΔΕΝ πούλησε τους ψηφοφόρους της. Δεν κουραζόμαστε, και δεν επαναπαυόμαστε μέχρι την τελική Νίκη!


Στη συνέχεια, για ακόμη μια φορά σπάσαμε την συνωμοσία της σιωπής, συνδυάζοντας την καθιερωμένη λειτουργία του γραφείου μας με πολιτική εξόρμηση στο κέντρο του Πειραιά.