Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Δραστηριότητες Τοπικών: Τρίκαλα, Αθήνα, Κέρκυρα, Νότια Προάστια


Ενημερωτική δράση στη Καλαμπάκα πραγματοποίησαν συναγωνιστές από την Τ.Ο. Τρικάλων, υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος στο νομό Τρικάλων, καθώς και συναγωνιστές από την Καλαμπάκα, στη λαϊκή αγορά και στο κέντρο της πόλης. Οι συναγωνιστές μοίρασαν χιλιάδες φυλλάδια με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής και εφημερίδες του Κινήματος, σε κατοίκους, παραγωγούς και επαγγελματίες της πόλης.


Είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί τους για τα προβλήματα της περιοχής και να ενημερωθούν από πρώτο χέρι για δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και την δραματική οικονομική κατάσταση των πολιτών, που έχει επηρεάσει  άμεσα και την οικονομική δραστηριότητα στην περιοχή και τους έχει φέρει στα όριά τους.


Η αποδοχή του κόσμου ήταν ιδιαιτέρως θερμή, γεγονός που δείχνει αναμφίβολα την ανοδική πορεία στην οποία βρίσκεται το Κίνημά μας, κάτι που θα φανεί πανηγυρικά στης εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, με την Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, να βρίσκεται στη θέση της Εθνικής Αντιπολίτευσης!


Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε την παρουσίαση του βιβλίου του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής και συναγωνιστή Θεόδωρου Κουδούνα με τίτλο "Απάντηση στην ιδεοληψία της αναρχίας".


Όπως τόνισε ο συναγωνιστής Κουδούνας σκοπός  του βιβλίου είναι η διεξοδική εξέταση των αντιλήψεων της αναρχικής θεωρίας με τρόπο απλό και κατά το δυνατόν σύντομο και περιεκτικό. 

Ο αναρχισμός, μία υλιστική ιδεοληψία (όπως ο φιλελευθερισμός και ο σοσιαλμαρξισμός) διακρίνεται σε τρία ρεύματα: Τον μουτουελισμό (αμοιβαιότητα) του Προυντόν,  τον κολεκτιβισμό του Μπακούνιν και τον αναρχοκομμουνισμό του Κροπότκιν.


Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο Γραμματέας της Τ.Ο. Αθηνών και υποψήφιος Α΄ Αθηνών με την Χρυσή Αυγή συναγωνιστής Βουλδής Ιωάννης όπου κάλεσε τους παρευρισκόμενους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό μέχρι την ημέρα των εκλογών, και να συμμετέχουν όλοι εκλογικοί αντιπρόσωποι, ώστε να μην κλαπεί ούτε μια ψήφος


Στην κατάμεστη αίθουσα ομιλιών του Πυρήνα Κέρκυρας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου, μια σύντομη παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής για τον νομό Κέρκυρας. Οι Συναγωνιστές μας που, ως υποψήφιοι, θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή της προεκλογικής μάχης θα δώσουν έναν έντιμο και ανιδιοτελή αγώνα για την πατρίδα και τον λαό με πίστη στις ιδέες της Χρυσής Αυγής και με μοναδικό κίνητρο την αγάπη για την Ελλάδα.


Όλοι μας θα σταθούμε δίπλα τους σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα και είμαστε σίγουροι πως το βράδυ των εκλογών θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα προς την Νίκη. Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση με τους παριστάμενους φίλους και υποστηρικτές, τόσο για τοπικά ζητήματα όσο και για θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, και η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015, στα γραφεία της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων παρευρέθη, ως κεντρικός ομιλητής, ο Συναγωνιστής Βουλευτής Β’ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος. Ο συναγωνιστής μετέφερε το προεκλογικό κλίμα που επικρατεί, αναφερόμενος στην μάχη που πρέπει να δώσουμε στις εκλογές, όλοι να γίνουν εκλογικοί αντιπρόσωποι. Εν συνεχεία, σχολιάστηκαν οι τρέχουσες εξελίξεις της επικαιρότητας.


Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα γεγονότα που διαδραματίζονται στην Γαλλία, και στον ισλαμιστικό κίνδυνο που έχει επισκιάσει την Ευρώπη. Ο Συναγωνιστής σημείωσε πως μέσα από τις τοπικές ξεκινάει ο αγώνας για μία ελεύθερη πατρίδα. Οι τοπικές οργανώσεις δεν είναι χώρος προβολής προσώπων, όλοι μαζί σαν γροθιά θα δώσουμε τον τίμιο αγώνα.