Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Πέραμα, ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α., Καβάλα, Καλαμάτα, Σύρος


Αποδοχή πέρα πάσης προσδοκίας από τον Ελληνικό Λαό συνάντησαν τα μέλη της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων στην ενημερωτική εξόρμηση τους στις περιοχές Μελίσσια - Βριλήσσια.  Kλιμάκιο συναγωνιστών διένειμαν μεγάλο αριθμό προεκλογικών εντύπων στο κόσμο της τοπικής κοινωνίας όπως επίσης σε διερχόμενους οδηγούς και καταστηματάρχες με τους οποίους και συνομίλησαν.



Σε πολλές περιπτώσεις η συγκίνηση ήταν έκδηλη τόσο για τον απλό κόσμο όσο και για τα μέλη της τοπικής που στην κυριολεξία τα αγκάλιαζαν και τους παρότρυναν για περισσότερους αγώνες με εκφράσεις τύπου «Παιδιά είστε η τελευταία μας ελπίδα, με την ευχή μας».


Συναντήσαμε μέχρι  και υποστηρικτές  μας σε έρημα προεκλογικά περίπτερα του «Συνταγματικού τόξου», έμμισθους σαφώς.  Για ακόμα μια φορά αποδεικνύετε η τεράστια απήχηση της Χρυσής Αυγής στον απλό λαό παρά τον βρώμικο αποκλεισμό και την κατασυκοφάντηση από το σάπιο καθεστώς και τα τσιράκια του στα ΜΜΕ.  Οι δράσεις της Τ.Ο Βορείων Προαστίων θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση σε πείσμα πολλών.


Τ.Ο. Περάματος: Την Τετάρτη 14/1 πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία της τοπικής μας οργάνωσης από τον υποψήφιο βουλευτή Β' Αθηνών και μέλος του πολιτικού συμβουλίου Παναγιώταρο Ηλία. Ο συναγωνιστής άρχισε την ομιλία του τονίζοντας για άλλη μια φορά πως η Χρυσή Αυγή παρά τον ανηλεή πόλεμο λάσπης και τις παράνομες πολιτικές διώξεις είναι όχι μόνο ζωντανή αλλά περισσότερο δυνατή από ποτέ όντας ουσιαστικά τρίτη πολιτική δύναμη. Εν συνεχεία ανέπτυξε τις βασικές θέσεις του πολιτικού μας προγράμματος ενώ παράλληλα στηλίτευσε τις παθογένειες του τωρινού πολιτικού συστήματος που είναι υπεύθυνο για την κατάντια της πατρίδας μας.


Επίσης κάλεσε τις κρίσιμες μέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές άπαντες σε αγωνιστική ετοιμότητα και εγρήγορση και ταυτόχρονα ζήτησε από τους φίλους και υποστηρικτές του κινήματος να είναι προσεκτικοί σε τυχόν προβοκάτσιες εναντίον μας. Τέλος τόνισε με έμφαση την επίσημη γραμμή της Χρυσής Αυγής σχετικά με την στήριξη μας στο σύνολο της κοινοβουλευτικής μας ομάδας αναφέροντας παράλληλα ότι η ψήφος μας σε αυτούς τους εκλεκτούς συναγωνιστές είναι το ελάχιστο ηθικά που μπορούμε να κάνουμε για αυτούς που στάθηκαν υπερήφανα στα κελιά της Tιμής.


Την παραδοσιακή Βασιλόπιτα έκοψε ο ΛΑΣΙΤΑ σε μια λυτή εκδήλωση όπου τα μέλη του ΛΑΣΙΤΑ γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του συνδικαλιστικού οργάνου των Ιδιοκτητών ταξί αποδεικνύοντας γιατί o ΛΑΣΙΤΑ είναι το πολυπληθέστερο εθνικιστικό συνδικαλιστικό όργανο.


Στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΛΑΣΙΤΑ Ευάγγελος Μπαρμπούρης τόνισε μεταξύ άλλων ότι σε αυτές της εκλογές θα δώσουμε μία μάχη για την Πατρίδα, το Κίνημα, τον Αρχηγό και όλους τους φυλακισμένους συναγωνιστές μας.







Τ.Ο. Καβάλας: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015, η πρώτη ομιλία του έτους, από τον Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Δημήτρη Βογιατζή, σχετικά με τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015​. Την ομιλία του ο συναγωνιστής Βογιατζής ξεκίνησε αναφερόμενος στον άνισο αγώνα που δίνει η Χρυσή Αυγή με τα λίγα μέσα που διαθέτει, μιας και έχει ανασταλεί η χρηματοδότησή της, καθώς και λόγω των παράνομων πολιτικών διώξεων που υφίσταται από την Χούντα των Σαμαροβενιζέλων, με την μισή της κοινοβουλευτική ομάδα και τον Αρχηγό στην φυλακή. Παρ' όλα αυτά όμως, τόνισε ο συναγωνιστής, το Κίνημά μας από την πέμπτη θέση που κατείχε στις εκλογές του 2012, σήμερα βρίσκεται στην τρίτη θέση με διαρκώς αυξανόμενα ποσοστά, μιας κι όλος ο ελληνικός λαός έχει αντιληφθεί την σκευωρία που στήθηκε εναντίον μας.


Στην συνέχεια ο συναγωνιστής ανέφερε πως η Χρυσή Αυγή, σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα κόμματα και ιδίως σε σύγκριση με την ΝΔ, τήρησε όλες τις δεσμεύσεις της, επιστρέφοντας τα χρήματα που έλαβε στον νόμιμο ιδιοκτήτη τους που είναι ο Ελληνικός λαός. Σε αυτό το σημείο αναφέρθηκε στις προεκλογικές εξαγγελίες του Σαμαρά, στα 18 σημεία και στις δεσμεύσεις του από τα "Ζάππεια", δεσμεύσεις που ξέχασε και έπραξε τα ακριβώς αντίθετα.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στις τωρινές προεκλογικές δεσμεύσεις των κομμάτων, επισημαίνοντας πως όπως οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν τις τήρησαν, το ίδιο μοτίβο θα ακολουθήσει όποια κυβέρνηση και αν αναλάβει μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Τέλος, αναφέρθηκε στις δράσεις που θα πραγματοποιήσει η Τοπική μας κατά την προεκλογική περίοδο, στο προεκλογικό υλικό, στις συνεντεύξεις, καθώς και στο πρόγραμμα λειτουργίας των γραφείων μας μέχρι την ημέρα των εθνικών εκλογών. Την ομιλία ακολούθησε συζήτηση και η συνάντηση έληξε με τους συναγωνιστές να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Τ.Ο. Καλαμάτας: Σε μία κατάμεστη αίθουσα ο συναγωνιστής Αχιλλέας Μαστορίδης ανάγνωσε στους παρευρισκόμενους το πολιτικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, επισημαίνοντας ότι η Χρυσή Αυγή έχει λύσεις και προτάσεις για όλους τους τομείς που ταλανίζουν την Πατρίδα μας. Προτάσεις και θέσεις που κανένα τσοντοκάναλο δεν πρόκειται να παρουσιάσει ποτέ αφού η προεκλογική εντολή τους πέρα της φίμωσης, είναι να μας παρουσιάζουν ως ένα κίνημα χωρίς ουσιαστικές προτάσεις/πολιτικό πρόγραμμα. Αυτοί όμως που δεν έχουν (εσκεμμένα) ουσιαστικές προτάσεις είναι τα αποκόμματα που με ζήλο παρουσιάζονται/διαφημίζονται ως σωτήρες από τα ΜΜΕ. 

Αποδεδειγμένα άλλωστε το ψέμα και η κοροϊδία εις βάρος του Ελληνικού λαού είναι αυτά που προβάλλονται από τα κανάλια της διαπλοκής αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη από την ρίζα των προβλημάτων κάνοντας τον ελληνικό λαό να βλέπει τις λύσεις που παρουσιάζονται για τα επιφανειακά και μόνο προβλήματα. 


Στην συνέχεια ο συναγωνιστής Μαστορίδης διάβασε όλο το πολιτικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, πρόγραμμα πραγματικών λύσεων και θέσεων με αναλυτικές λύσεις ακόμα και για τους πιο δύσπιστους επισημαίνοντας το γεγονός ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι σαμαροπληρωμένες επιθέσεις στην κεντρική μας σελίδα ξεκίνησαν όταν αναρτήθηκε το πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου. Κλείνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στο καθήκον που έχουν όλοι μέλη/υποστηρικτές, που δεν είναι άλλο από την συμμετοχή στον προεκλογικό αγώνα του κινήματος μας ως εκλογικοί αντιπρόσωποι διασφαλίζοντας τις ψήφους του κινήματος μας από τους ''υπέρμαχους'' των δημοκρατικών διαδικασιών.

Ενημερωτική πολιτική δράση πραγματοποιήθηκε από τους Συναγωνιστές της Σύρου. Οι συναγωνιστές μοίρασαν ενημερωτικό υλικό στο κέντρο της Ερμούπολης στο παρκινγκ του ναυπηγείου Νεωρίου Σύρου με την παρουσία του υποψηφίου βουλευτή Νομού Κυκλάδων Μαύρο Ευστράτιο.