Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Δραστηριότητες Τοπικών: Καστοριά, Αλεξανδρούπολη, Θάσος, Βόρεια Προάστια


Το Σαββατοκύριακο 10 - 11 Ιανουαρίου 2015, κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Καστοριάς πραγματοποίησε προεκλογικές δράσεις σε κοινότητες του νομού. Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι βουλευτές με το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, Γρατσίας Βασίλειος, Κοντού Ελεονόρα και Τούφας Στέλιος επισκέφθηκαν τις κοινότητες της Καστοριάς: Μανιάκι, Μεσοποταμία, Καλοχώρι, Φτεριά, Ιεροπηγή, Οινόη και Διποταμία.

Μοιράστηκαν εφημερίδες της Χρυσής Αυγής, ενημερωτικό υλικό, έγιναν συζητήσεις και επαφές με δεκάδες κατοίκους σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την ανακήρυξη των εκλογών. 

Παντού υπήρχε δυσαρέσκεια για τους χειρισμούς και τις πολιτικές της θλιβερής συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου οι οποίες για το νομό Καστοριάς ήταν εξοντωτικές. Πλήρης εγκατάλειψη των παραμεθόριων κοινοτήτων, κλείσιμο στρατοπέδων και φυγή του Στρατού, οι κλοπές και οι επιδρομές Αλβανικών συμμοριών, η αύξηση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης που πάγωσε κυριολεκτικά τα χωριά και τις κοινότητες, η αποψίλωση της Καστοριάς από υπηρεσίες και ΤΕΙ, η υπολειτουργία του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας ήταν τα κύρια θέματα συζήτησης.


Η Χρυσή Αυγή είναι πάντα κοντά στους κατοίκους των απομακρυσμένων κοινοτήτων, όχι μόνο τώρα προεκλογικά αλλά όποτε χρειάστηκε. Το κοινοβουλευτικό έργο της Π.Δ. Δυτικής Μακεδονίας με συνεχείς ερωτήσεις και παρεμβάσεις έχει αναδείξει πολλά προβλήματα και ορισμένα η κυβέρνηση έτρεξε να τα λύσει. Αν δεν τα είχε αναδείξει η Χρυσή Αυγή, οι τοπικοί πολιτικάντηδες θα έλεγαν ότι είναι όλα καλά καμωμένα, όπως ο ανεκδιήγητος πρώην Υπουργός Προ.Πο. Δένδιας ο οποίος στην τελευταία ερώτηση που καταδέχθηκε να απαντήσει (διότι έκτοτε δεν απαντά σε ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής στη βουλή) δήλωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στα σύνορα με την Αλβανία και ότι σε ένα χρόνο (για το 2013) είχαμε μόνο δύο (2) περιστατικά παραβατικότητας από Αλβανούς.


Αυτή είναι η πολιτική της ψοφοδεξιάς ΝΔ στην Καστοριά εδώ και 40 χρόνια. Εκμεταλλεύεται τους αγνούς Πατριώτες και υφαρπάζει την ψήφο τους με αντάλλαγμα υποσχέσεις, καθρεφτάκια και μπιχλιμπίδια. Μέχρι να έρθουν οι εκλογές και να αρχίσουν τα χτυπήματα στην πλάτη και τα κεράσματα στα καφενεία. Όμως ήρθε ο καιρός που οι Ακρίτες των συνόρων δεν πρόκειται να αντέξουν άλλη κοροϊδία και θα στηρίξουν μαζικά το Λαϊκό Σύνδεσμο. Οι δράσεις και οι περιοδείες της Τ.Ο. Καστοριάς θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και κλιμάκια συναγωνιστών θα επισκεφθούν όλες τις κοινότητες του νομού.

Το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε από την Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης ενημερωτική εξόρμηση στο χωριό Τυχερό του Ν. Έβρου. Κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στο κέντρο του Τυχερού σε όλα τα καταστήματα και σε διερχόμενους πολίτες. Διανεμήθηκαν εφημερίδες του Κινήματος, φυλλάδια με συνθήματα «Κάτω η χούντα Σαμαρά», καθώς και dvd με την ομολογία Μπαλτάκου και το ηχητικό ντοκουμέντο Σαμαρά, αποδεικτικά στοιχεία για την σκευωρία κατά του Κινήματός μας, καθώς και ομιλίες βουλευτών μας στο κοινοβούλιο. 



Οι συναγωνιστές συζήτησαν με τους πολίτες  και ήταν έκδηλη η δυσαρέσκειά τους για το πώς φέρθηκαν οι κυβερνήσεις μέχρι τώρα στην ακριτική αυτή περιοχή και για το πώς κατάντησαν την πατρίδα μας, ερημοποίηση των ακριτικών περιοχών, καμιά θέση εργασίας για τους νέους, κλείσιμο και των τελευταίων εργοστασίων όπως του εργοστασίου Ζάχαρης. Αυτό που ακουγόταν από τα στόματα των ανθρώπων που ερχόταν σε επαφή με τους συναγωνιστές ήταν κουράγιο και δύναμη στον δίκαιο αγώνα σας ο κόσμος θα σας στηρίξει.


Κόντρα στον πόλεμο και στις διώξεις η φωνή της αλήθειας και μόνη αντιμνημονιακή  και αντιπολιτευτική δύναμη η Χρυσή Αυγή συνεχίζει ακάθεκτη τον δίκαιο αγώνα της. Τίποτε δεν σταματά τους Εθνικιστές - Σπάμε την συνωμοσία σιωπής παντού. Κάτω η Χούντα Σαμαρά - Λευτεριά στην πατρίδα μας και στη Χρυσή Αυγή!


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015, η καθιερωμένη εβδομαδιαία συγκέντρωση στα γραφεία της Τ. Ο. Θάσου με μια ομιλία από τον Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Γιώργο Χαλκιώτη, με θέμα την τρέχουσα επικαιρότητα. Ο συναγωνιστής Χαλκιώτης αναφέρθηκε αρχικά στις γελοίες συστημικές δημοσκοπήσεις, που δείχνουν τον φόβο του καθεστώτος για την άνοδο του Κινήματός μας, τονίζοντας πως η Χρυσή Αυγή είναι πιο δυνατή από ποτέ. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο οικονομικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, για την στήριξη του πρωτογενούς τομέα παραγωγής ως μοναδικού για την έξοδο από την κρίση, καθώς και στο κομμάτι ποτ αφορά τα εργασιακά και την προτεραιότητα στο Έλληνα εργάτη.


Κατόπιν, αναφέρθηκε στο μακελειό στη Γαλλία, όπου συνολικά έχασαν τη ζωή τους 17 άνθρωποι από τους Ισλαμιστές, κάτι που δείχνει πως η μόνη λύση είναι μια ισχυρή εθνικιστική πολιτική.  Ακολούθως, αναφέρθηκε στο κοινωνικό έργο του Κινήματός μας, με τις διανομές τροφίμων σε όλη την Ελλάδα, σε Χαλκίδα, Φλώρινα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά, Ζάκυνθο, Κέρκυρα και φυσικά στην Θάσο.
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις επερχόμενες εκλογές, στα προεκλογικά ψέματα του Σαμαρά, καθώς και στις εκδηλώσεις του Κινήματός μας. Μίλησε επίσης για τη τιμή που του έγινε να είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο, όπου θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για τη πατρίδα. Τέλος, μίλησε για την ανάγκη να δηλώσουν όλοι εκλογικοί αντιπρόσωποι, ώστε να αποφευχθεί νοθεία του αποτελέσματος.  Η συγκέντρωση έκλεισε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Ύμνο του Κινήματος και τον Εθνικό Ύμνο.

Πλήθος εκλογικών αντιπροσώπων της Χρυσής Αυγής παρευρέθησαν και την Δευτέρα  12/1/2015 στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων. Ο Γραμματέας της Τοπικής Μπέλλος Μιχάλης αναφέρθηκε αναλυτικά στην τρέχουσα επικαιρότητα, στις άμεσες δράσεις  της τοπικής όπως επίσης και την κοπή της Βασιλόπιτας για το 2015 την Τετάρτη 14/1/2015.


Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Υποψήφιος Βουλευτής και συναγωνιστής μας στην Β' Αθηνών, Γεώργιος Λιναρδής - Γενικός διευθυντής Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων. Ανέπτυξε και ανέλυσε τα τρέχοντα δραματικά γεγονότα που συνέβησαν στην Γαλλία με τους 16 νεκρούς από  τους Ισλαμιστές. Με στοιχεία παρουσίασε την τραγική κατάσταση που βρίσκεται η Πατρίδα μας από την ανεξέλεγκτη εισβολή Λαθρομεταναστών και ότι με μαθηματική ακρίβεια τα γεγονότα της Γαλλίας θα τα ζήσουμε πολύ σύντομα και στην Πατρίδα μας. Επίσης παρουσίασε της θέσεις του κινήματος σχετικά με το θέμα της Λαθρομετανάστευσης οι οποίες έχουν αποδεχτεί από παλιά προφητικές και είναι οι μόνες σωτήριες για τον τόπο μας. 


Η ομιλία  έκλεισε με τον Εθνικό μας ύμνο και της Χρυσής Αυγής την δυναμική υπόσχεση  από όλα τα μέλη για σκληρό αγώνα ως την απελευθέρωση της Πατρίδα μας καθώς επίσης και των παράνομα πολιτικά κρατούμενων Συναγωνιστών μας.