Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Δραστηριότητες Τοπικών: Σαλαμίνα, Αθήνα, Βόρεια Προάστια


Δραστηριότητες Τοπικών: Σαλαμίνα, Αθήνα, Βόρεια Προάστια

Τ.Ο. Σαλαμίνας: Ομιλία του υπευθύνου πολιτικής οργανώσεως Μιχαήλ Παπαδημητρίου με θέμα "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΛΕΥΘΕΡΟ". Ο συναγωνιστής τόνισε ότι το σχέδιο των εχθρών του Ελληνικού Έθνους προχωρούσε ομαλά, μέχρι που εμφανίστηκε η Χρυσή Αυγή. 

Κανένας δεν μπόρεσε να τους διαφθείρει, κανένας δεν μπόρεσε να τους προσεταιριστεί, κανένας δεν βρήκε κάτι μεμπτό. Ενώ η ψοφοδεξιά ΝΔ καλύπτει την εγκληματική οργάνωση ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά Παπανδρέου φωνάζει λεφτά υπάρχουν, η Χρυσή Αυγή παραμένει στις φυλακές της κλεπτοκρατίας.


Όταν η συνέχεια και η διάρκεια του έθνους βρίσκονται σε κίνδυνο, δεν έχουμε το δικαίωμα να παραμένουμε ουδέτεροι.  Σε τελευταία ανάλυση, το Έθνος πάντοτε διασώζεται από μία ελίτ, από μια διμοιρία ανιδιοτελών αγωνιστών. Όταν η δικαιοσύνη και η πατρίδα βεβηλώνονται από κάποιους, τότε υψώνοντας τους τόνους στην βουλή, είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για να καταλαβαινόμαστε με αυτούς τους κάποιος, ακόμα και αν κλείνουν «δημοκρατικά» τα μικρόφωνα.


Κάποια μέρα όταν όλοι θα είναι κουρασμένοι από τους δεξιούς και αριστερούς, από ένα κοινοβούλιο ξενο-προσκυνημένων, τότε μόνο θα έρθει η ώρα του Εθνικισμού. Στο τέλος ο συναγωνιστής χειροκροτήθηκε από την κατάμεστη αίθουσα και σε στάση προσοχής ψάλαμε τον Εθνικό μας ύμνο.

Τ.Ο. Αθήνας: Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία  του Γραμματέα της Τ.Ο. Αθηνών και υποψήφιου βουλευτή Α΄ Αθηνών Βουλδή Ιωάννη με θέμα ο αγώνας μέχρι τις εκλογές. Ο συναγωνιστής Βουλδής αναφέρθηκε στον αγώνα που διεξάγουν οι Xρυσαυγίτες και Xρυσαυγίτισες κόντρα στο ένοχο πολιτικό κατεστημένο.


Με το πέρας της ομιλίας του συναγωνιστή Βουλδή απηύθυνε χαιρετισμό ο υποψήφιος βουλευτής Β Αθηνών και πρόεδρος του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ Ευάγγελος Μπαρμπούρης. 

,

Ηχηρό ράπισμα στο απερχόμενο σάπιο καθεστώς και το βρώμικο παρακράτος  η συγκλονιστική από πλευράς όγκου και αγωνιστικού παλμού παρουσία του κόσμου κατά την πατροπαράδοτη κοπή  Βασιλόπιτας για το 2015 στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων την Τετάρτη 14/1/2015. Από νωρίς η προσέλευση των μελών, υποστηρικτών, υποψηφίων Βουλευτών αλλά κυρίως του απλού κόσμου ήταν συγκινητική, το πλήθος του κόσμου ήταν τέτοιο  που μεγάλος αριθμός πολιτών οι οποίοι  προσήλθαν αργοπορημένα αναγκαστικά παρακολούθησαν την κοπή από την είσοδο των γραφείων, επίσης εντύπωση έκανε η παρουσία πολλών νέων προσώπων στα γραφεία μας με έκδηλη την αγάπη τους προς το κίνημα μας.


Ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχάλης Μπέλλος ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, απεύθυνε ευχές σε όλους τους παρόντες αλλά και στους παράνομα έγκλειστους συναγωνιστές μας στις φυλακές, με την ελπίδα για την άμεση απελευθέρωσή τους με τα την κατάρρευση της Ανθελληνικής συγκυβέρνησης. Ξέσπασμα του κόσμου με την αναφορά του στα θρασύδειλα δολοφονημένα αδέρφια μας Γεωργίου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη, όλοι σηκώθηκαν όρθιοι και βροντοφώναξαν «ΑΘΑΝΑΤΟΙ».


Τα γραφεία σείστηκαν από ζητωκραυγές και χειροκροτήματα όταν ακούστηκε μέσα από τα κελιά της τιμής η φωνή του Βουλευτή μας Β' Αθήνας και πολιτικού κρατούμενου Γεωργίου Γερμενή. Στην συνέχεια τον λόγο πήραν η Σύζυγος του Γ. Γερμενή, Ευγενία Χρήστου-Γερμενή και ο συναγωνιστής, μέλος της Κ.Ε. και υποψήφιος Βουλευτής μας Κώστας Αλεξανδράκης, οι οποίοι με την σειρά τους ανέλυσαν την τρέχουσα κατάσταση με τις επικείμενες εκλογές και πόσο σημαντικό να είμαστε όλοι εκλογικοί αντιπρόσωποι την ημέρα της ψηφοφορίας.



Επίσης ευχήθηκαν και ευχαρίστησαν τους παρευρισκομένους για το δύσκολο δρόμο που επέλεξαν να σταθούν δίπλα στην Χρυσή Αυγή σε αυτό τον σκληρό αγώνα για την απελευθέρωση της Ελλάδος. Ο Γραμματέας της Τοπικής στην συνέχεια έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα υπό των ήχο των χειροκροτημάτων του κόσμου. Η κοπή της πίτας έληξε με τεράστια επιτυχία δίνοντάς  μας δύναμη για ακόμα σκληρότερους αγώνες για την τελική απελευθέρωση της πατρίδας μας.