Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Αρτέμης Ματθαιόπουλος: Δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη σας


Αρτέμης Ματθαιόπουλος: Δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη σας

Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς τον Σερραϊκό λαό που παρά το κλίμα πόλωσης, την εκτόξευση έμμεσων απειλών και την λασπολογία εις βάρος του στήριξε έμπρακτα την Χρυσή Αυγή αναδεικνύοντας την μάλιστα σε τρίτη πολιτική δύναμη σε τοπικό αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο.

Το νικηφόρο αποτέλεσμα διαψεύδει τους δημοσκόπους και δυσαρεστεί το πολιτικό κατεστημένο, δίνει όμως ελπίδα στους Έλληνες που γνωρίζουν ότι διαθέτουν μια απροσκύνητη φωνή που τους εκφράζει και θα τους εκφράζει, ακόμα και εν μέσω πολιτικών διώξεων σαν αυτές που υφίσταται το Κίνημα μας όλους αυτούς τους μήνες.

Η απόσπαση μιας έδρας στο νομό Σερρών από τη Χρυσή Αυγή, λοιπόν, οφείλεται πάνω απ’ όλα στην αγάπη του λαού προς ένα κόμμα που διώκεται παράνομα και που διεξήγαγε έναν προεκλογικό αγώνα άνισο και υπό αντίξοες συνθήκες.

Η εμπιστοσύνη των Σερραίων πολιτών προς το πρόσωπο μου με τιμά και ουδέποτε πρόκειται να την προδώσω, όπως ακριβώς η Χρυσή Αυγή δεν πρόδωσε τους υποστηρικτές της και τον αγώνα που διεξάγει για μια ελεύθερη και ανεξάρτητη Ελλάδα.

Αρτέμιος Ματθαιόπουλος
Βουλευτής Σερρών
Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή