Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Μήνυμα συναγωνιστή Δημήτρη Κουκούτση: Πυκνώστε τις γραμμές της Χρυσής Αυγής - Η δικαίωση πλησιάζει!


Μήνυμα συναγωνιστή Δημήτρη Κουκούτση: Πυκνώστε τις γραμμές της Χρυσής Αυγής - Η δικαίωση πλησιάζει!

Ευχαριστήριο μήνυμα προς φίλους και ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής παρά το γεγονός ότι δεν επανεξελέγη βουλευτής στη Μεσσηνία εξέδωσε ο Συναγωνιστής Δημήτρης Κουκούτσης.

Αναλυτικά το μήνυμα:

"Φίλοι και φίλες Μεσσήνιοι

Μέσα από αυτό το κείμενο δεν είναι δυνατόν να αποτυπωθούν τα συναισθήματα που με διακατέχουν τούτη την ώρα. Είναι τόσο μεγάλη η αγάπη σας και η στήριξή σας που με κάνει ακόμα πιο δυνατό για τις μέρες που έρχονται, και το λέω αυτό γιατί οι εκλογές πέρασαν αλλά τα δικαστήρια, οι άδικες διώξεις και κυρίως ο εγκλεισμός μου τους τελευταίους 8 μήνες συνεχίζονται παράνομα.

Όλοι εσείς που αγωνιστήκατε και στηρίξατε το Εθνικιστικό Κίνημα είστε απλά ήρωες γιατί αντέξατε τις πιέσεις, τις ύβρεις, τις διώξεις, τις κακουχίες, την λάσπη και το κυνηγητό αυτών που φεύγουν αλλά και αυτών που έρχονται, όλοι εσείς που συμμετείχατε στον δίκαιο αυτόν αγώνα είστε άξιοι γιατί το μόνο κέρδος σας ήταν η ηθική δικαίωση κι όχι διορισμοί και υλικές απολαβές και κυρίως είστε υπερήφανοι γιατί μπορείτε να δηλώσετε ότι δεν προσκυνήσατε, δεν γονατίσατε, δεν ακούσατε τα κελεύσματα της νέας τάξης, δεν συμμετείχατε στην καταστροφή και στην φτωχοποίηση της πατρίδας και του λαού μας.

Είναι πολύ μικρό το ευχαριστώ για να περικλείει τον τιτάνιο αγώνα σας και την ψυχική σας δύναμη!

Δυστυχώς επαληθευτήκαμε για μια φορά ακόμα βλέποντας ότι στον νομό μας η ψοφοδεξιά άφησε κληρονομιά 4 εκπροσώπους της αριστεράς. Μιας αριστεράς που έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο αμέσως μετά τις εκλογές κρύβοντας εντέχνως κατά την προεκλογική περίοδο τα σφυροδρέπανα, το ΕΑΜ, την σημαία των κίναιδων και το απλυταριό!

Δίνω όρκο τιμής ότι τον τίμιο αγώνα που έδωσα στο κοινοβούλιο θα τον δώσω ακόμα πιο δυνατά έξω από αυτό, πιο δυνατός από ποτέ καλώντας κι όλους εσάς να πυκνώσετε τις γραμμές μας μπροστά στα δεινά που έρχονται.

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ - ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ"

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ
ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ