Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Γεώργιος Επιτήδειος: Νίκη εναντίον όλων


Γεώργιος Επιτήδειος: Νίκη εναντίον όλων

Προσπάθησαν να μας εξαλείψουν από τον πολιτικό χάρτη της χώρας. Εφήρμοσαν εναντίον μας τα πλέον ανελεύθερα, ανηλεή και προσβλητικά για κάθε πολιτισμένο άνθρωπο μέτρα. Επεδίωξαν να κάμψουν το φρόνημα των Ελλήνων πατριωτών. Ήλπιζαν οι αφελείς πως φυλακίζοντας τον Aρχηγό μας και την περισσότερη από την κοινοβουλευτική μας ομάδα του κόμματος, απαγορεύοντας τον λόγο σε όλους σχεδόν τους υπόλοιπους βουλευτές και παρεμβάλλοντας στον αγώνα μας πολλά και ποικίλα εμπόδια, πως δεν θα υπήρχαν στο κόμμα οι άνθρωποι εκείνοι που θα είχαν την δυνατότητα να διατηρήσουν την φλόγα της πίστεως προς τα ιδανικά μας και να αναθερμάνουν την ''αποσταμένη ελπίδα '' όπως θα έλεγε και ο ποιητής.

Πλανήθηκαν πλάνην οικτράν. Διαψεύσθηκαν κατά τρόπο πανηγυρικό. Οι εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόροι που στήριξαν το κόμμα μας δεν πλανήθηκαν, δεν συμβιβάσθηκαν, δεν εξέφρασαν οργή.

Διατράνωσαν το ακατάβλητο σθένος τους, την άρνηση τους να αποδεχτούν την προγραμματισμένη και μεθοδικά εφαρμοζόμενη καταστροφή της πατρίδος μας και έδωσαν ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως η χώρα που ευλόγησε ο θεός, η χώρα των σοφών και των ηρώων, η χώρα που δημιούργησε και έδωσε σε όλη την ανθρωπότητα τον μεγαλύτερο πολιτισμό, δεν πεθαίνει διότι έχει ακόμη σε ετοιμότητα και ακατάβλητους τους πολιτικά ακοίμητους φρουρούς της. Τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες. Αγωνισθήκαμε με πίστη και αφοσίωση στις ιδέες, τις αρχές και τα ιδανικά μας. Αγωνισθήκαμε λίγοι εναντίον πολλών. Αγωνισθήκαμε μόνοι εναντίον όλων. Δείξαμε σε όλους την δύναμη μας. Τους νικήσαμε όλους. Πρέπει να είμαστε ευτυχείς και υπερήφανοι. Συγχαρητήρια σε όλες και σε όλους. Συγχαρητήρια στις νέες και στους νέους βουλευτές μας. Εύχομαι ολόψυχα ο θεός της Ελλάδος να τους προστατεύει και να καθοδηγεί πάντοτε τα βήματα τους στην επιτυχία. Συγχαρητήρια σε όλους που από ατυχία και μόνον δεν πέτυχαν να επανεκλεγούν.

Όλοι μαζί, υπό την ηγεσία του Αρχηγού μας και με τους υπολοίπους συναγωνιστές που οσονούπω απελευθερώνονται, θα συνεχίσουμε τον αγώνα, βαδίζοντας από νίκη σε νίκη για το καλό της  Ελλάδος την οποία αγαπάμε, η οποία μας έλαχε ο κλήρος να κρατήσουμε ζωντανή και δυνατή. Θα τα καταφέρουμε όσο και αν αυτό δυσαρεστεί τους εχθρούς μας. Ζήτω η Ελλάς, Ζήτω η Χρυσή Αυγή, Ζήτω ο Αρχηγός.

Γεώργιος Επιτήδειος
Αντιστράτηγος ε.α.
Ευρωβουλευτής Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή