Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Η ΝΕΑ "ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ" ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΛΕΚΙΝΩΝ


Και να πάλι που τα ξαναζούμε.Και να πάλι που μια νέα "Χρυσαυγειάδα"είναι προ των πυλών. Με αφορμή ένα καταδικαστέο γεγονός,-αυτό του ξυλοδαρμού του βουλευτή της ΝΔ Κουμουτσάκου- σύσσωμο το πολιτικό και μηντιακό κατεστημένο του τόπου, βρήκε μια πολύ καλή ευκαιρία να επιτεθεί στους γνωστούς (και μόνους) αρνητές του.
Τα "δημοσιογραφικά" σπαθιά βγήκαν από τα θηκάρια των δελτίων των Οκτώ. Με το σύνηθες ύφος,τα συνήθη επιχειρήματα,και τις συνήθεις "αποκλειστικές πληροφορίες", από τις συνήθεις "πηγές". Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας (όπως έχει μετατραπεί η Ελλάς), όποιος θέλει να αυτοπροβληθεί,να κερδίσει μια δημοσιότητα που ποτέ δεν θα είχε,δεν έχει παρά να "καταγγείλει" ότι "έπεσε θύμα"της Χρυσής Αυγής. Στη χώρα που ο λαϊκισμός, και η στοχοποίηση αποτελούν μια "καθημερινότητα" όποιος θέλει να αποπροσανατολίσει,να διχάσει,να κερδίσει πολιτικούς "πόντους" στο σάπιο πολιτικό γίγνεσθαι της σημερινής Ελλάδος,δεν έχει παρά να "καταγγείλει" την Χρυσή Αυγή. Η κοινή ανθρώπινη λογική,η απλή πολιτική σκέψη,το απλό πολιτικό επιχείρημα,όλα αυτά πνίγονται, από το υπέρτατο "καθήκον": Να συκοφαντηθεί,να λασπολογηθεί,και -αν είναι δυνατόν- να εξοντωθεί με κάθε τρόπο και μέσο η Χρυσή Αυγή.
Οι αυτόκλητοι τηλεδικαστές,οι παρηκμασμένοι και ξεπερασμένοι από την κοινωνία πολιτικοί μας αντίπαλοι,γνωρίζουν πολύ καλά πως παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά. Γνωρίζουν πολύ καλά,πως το κοινωνικό,Εθνικό,και οικονομικό χάος που δημιούργησαν,σύντομα, η λιγότερο σύντομα θα τους καταπιεί. Γνωρίζουν πολύ καλά πως ο δρόμος πλέον δεν έχει γυρισμό. Πως το δούλεμα στον κόσμο έχει κάποια στιγμή ένα τέλος,πως ο "λαουτζίκος" που έλεγε και ο Πρετεντέρης, αργά,η λιγότερο αργά, στρέφεται πως το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Και φοβούνται.Τρέμουν. Ανατριχιάζουν στην ιδέα αυτή.Το μίσος και η χολή τους αυτό δείχνει. Και έχουν δίκιο που νοιώθουν και αισθάνονται έτσι. Ας ξιφουλκήσουν λοιπόν για μια ακόμη φορά εναντίον μας με τα χρυσοπληρωμένα από τον "λαουτζίκο" μικρόφωνα τους.Ας αγορεύσουν εναντίον μας για μια ακόμη φορά από του βήματος της βουλής,οι λογιών- λογιών πολιτικάντηδες και υποκριτές.Έχουν ακόμη λίγο χρόνο. Ας το απολαύσουν όσο μπορούν. Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά πως ο δρόμος μας  είναι ανηφορικός.Στρωμένος με αγκάθια και(πολλές φορές) με  αίμα.Με την δύναμη όμως που κάθε μέρα μας δίνει ο λαός μας, η νίκη μας κάθε μέρα που περνά έρχεται όλο και πιο κοντά..

Τ.Ο ΤΡΙΚΑΛΩΝ