Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΟΥΝΚΕΡ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΑΝΟΥΣΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ - ΒΙΝΤΕΟ



Ο βουλευτής Β' Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην ολομέλεια σχετικά με τον οικονομικό απολογισμό του έτους 2013. Ο Συναγωνιστής σχολίασε τις αντεθνικές δηλώσεις Γιούνκερ σχετικά με τα θαλάσσια σύνορά μας με την Τουρκία, δηλώνοντας ότι για τα δέκα χιλιόμετρα θάλασσας αλλά και κάθε σπιθαμή ελληνικού εδάφους οι Έλληνες έχουν δώσει την ζωή τους και θα συνεχίσουν να το κάνουν. Πρόκειται ξεκάθαρα για δηλώσεις εις βάρος της εθνικής μας κυριαρχίας.
Ο Συναγωνιστής, αναφερόμενος στις αποκαλύψεις Πανούση, είπε ότι ακόμη και ο ίδιος ο Τσίπρας έβαζε υπογραφές για αποφυλακίσεις και ενίσχυση τρομοκρατών. Παρ' όλα αυτά, ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να συγκαλύψει το θέμα.
Τα κόμματα που κυβέρνησαν την Ελλάδα τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν οδηγήσει την Πατρίδα μας σε αδιέξοδο. Οι δείκτες της ανεργίας συνεχώς ανεβαίνουν, οι δείκτες της ύφεσης έχουν ανοδική τάση, οι αυτοκτονίες Ελλήνων συνεχίζονται, η φυγή των επιχειρήσεων στο εξωτερικό ανθεί, ενώ οι ιδιωτικοποιήσεις συνεχίζονται χωρίς κανένα όφελος για τον Έλληνα.
Για το τεράστιο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης δεν γίνεται απολύτως τίποτα, ενώ τα κονδύλια των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν μειωθεί σε απίστευτο βαθμό.
Τέλος, ο Συναγωνιστής επισήμανε ότι το χρέος της Ελλάδας διογκώνεται και θα ξεπεράσει τα 400 δισ. ευρώ. Οι προεκλογικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για φοροελαφρύνσεις, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και λογιστικό έλεγχο πήγαν στον κάλαθο των αχρήστων.