Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Τ.Ο ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ "ΟΧΙ"




Μια πολύ ζεστή εκδήλωση στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο Τρικάλων, με ομιλητή τον βουλευτή του Κινήματος συναγωνιστή Παναγιώτη Ηλιόπουλο πραγματοποιήθηκε την παραμονή της Εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Θέμα της ομιλίας ήταν: "Από το ΟΧΙ του 40 στα ΝΑΙ σήμερα". Ο ομιλητής ανέλυσε τις ιστορικές πτυχές του έπους του 40,και την προεργασία που γίνει από τον Ιωάννη Μεταξά και το καθεστώς της 4ης Αυγούστου, για να έρθουν οι ένδοξες και νικηφόρες στιγμές του Έθνους στα βουνά της Βορείου Ηπείρου. Σήμερα ζούμε μια ακριβώς αντίθετη κατάσταση, κοινωνική παρακμή, οικονομική εξαθλίωση, εθνομηδενισμός.




Μόνη απάντηση, μόνη διέξοδος, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η μόνη πολιτική δύναμη που δίνει καθημερινά της μάχες ενάντια στο διεφθαρμένο και σάπιο πολιτικό σύστημα. Η μόνη πολιτική δύναμη που το σύστημα της διαπλοκής προσπάθησε να εξοντώσει με κάθε τρόπο και μέσο. Τίποτα από αυτά όμως δεν στάθηκαν εμπόδιο στην πορεία μας. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι τον αγώνα μέχρι την τελική νίκη, κατέληξε ο ομιλητής.


Παρών επίσης στην εκδήλωση (όπου απηύθυνε και σύντομο χαιρετισμό) το μέλος της Κ.Ε. συναγωνιστής Γιώργος Μισιάκας. Στο χώρο των γραφείων λειτούργησε επίσης και έκθεση αρχειακού υλικού της περιόδου 40-44,με έγγραφα, φωτογραφίες και άλλο έντυπο υλικό της εποχής, που για πρώτη φορά είδαν το φώς της δημοσιότητας. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο.