Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΤΡΑΝΣΟΦΟΒΙΑ»



Ένα βήμα παραπέρα πήγε σήμερα την έρευνα σχετικά με την άκρως επικίνδυνη εβδομάδα «τρανσοφοβίας», που επιβάλλει σε παιδιά Γυμνασίου το ανθελληνικό υπουργείο Παιδείας, η εφημερίδα «Δημοκρατία».
Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες της εφημερίδος, τις οποίες επιβεβαιώσαμε από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, την διοργάνωση αυτού του αίσχους καθώς και την κατάρτιση του προγράμματος πλύσεως του εγκεφάλου μικρών παιδιών έχει αναλάβει η ΜΚΟ «Αντιγόνη».


Την συγκεκριμένη οργάνωση την γνωρίσαμε ουσιαστικά πρώτη φορά με την λίστα με τις οργανώσεις που χρηματοδότησε κατά την διάρκεια των Ευρωεκλογών ο γνωστός ιουδαίος πλουτοκράτης Σόρος. Συγκεκριμένα, τότε είχαμε δει ότι το ENAR (European Network Against Racism), το οποίο στην Ελλάδα έχει 4 υποοργανώσεις, μεταξύ των οποίων και η «Αντιγόνη», είχε εισπράξει 50 χιλιάδες δολάρια για την δημιουργία ενός δικτύου ευρωβουλευτών, που θα προωθούν την ατζέντα του Σόρος.
Αργότερα αυτή η ίδια ΜΚΟ είχε εμφανιστεί με την «αντιρατσιστική εκπαίδευση» των Αστυνομικών από την «αλληλέγγυα» στον τρομοκράτη Ρωμανό καθηγήτρια. Εκεί ασκούταν συστηματική συκοφαντία κατά της Χρυσής Αυγής ακόμα και σε υποθέσεις επί των οποίων υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις που αθωώνουν την Χρυσή Αυγή.
Λίγα λόγια τώρα για την ηγετική ομάδα της συγκεκριμένης οργάνωσης:
Αντιπρόεδρός της είναι ο γνωστός ανθέλληνας, Μιχάλης Τρεμόπουλος, που όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία» είναι «ένας εκ των υπερασπιστών της ύπαρξης “μακεδονικής” γλώσσας και των δικαιωμάτων της ανύπαρκτης “μακεδονικής” μειονότητας».
Διευθυντής είναι ο επίσης γνωστός ανθέλληνας και συριζαίος, Νάσος Θεοδωρίδης, ο οποίος πολλάκις έχει αρθρογραφήσει υπέρ των σκοπιανών, των τούρκων, ενώ έχει επιτεθεί εναντίον του Έπους του 40’ και του Ποντιακού Ελληνισμού, ενώ όπως αναφέρει η εφημερίδα «αναφέρεται σε εθνοκάθαρση που έκαναν οι Έλληνες στην Τριπολιτσά, στις σφαγές που υπέβαλε ο Ν. Ζέρβας στους Τσάμηδες στη διάρκεια της κατοχής και άλλα».
Επιστημονικοί σύμβουλοι στην εν λόγω ΜΚΟ είναι ο Ανδρέας Τάκης, Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Εσωτερικών επί κυβερνήσεως Γεωργίου Παπανδρέου, και η Αναστασία Τσουκαλά, σύμβουλος του Τόσκα και «αλληλέγγυα» του Ρωμανού, όπως προείπαμε.