Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ, ΘΑ ΓΕΥΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ



«Δεν είναι δυνατό να ζει κανείς ευχάριστα, αν δε ζει φρόνιμα, ηθικά και δίκαια, όπως και δεν μπορεί να ζει φρόνιμα, ηθικά και δίκαια, αν δεν ζει ευχάριστα. Να προσπαθείς την επόμενη μέρα να την κάνεις καλύτερη από την προηγούμενη, εφ΄ όσον βρίσκεσαι στον δρόμο. Όταν όμως φτάσεις στο τέλος να είσαι ευτυχής και ικανοποιημένος.»
~Επίκουρος ο Σάμιος (περ. 460 - 370 π.Χ.)

Το ξέρω. Το έχω οραματιστεί. Το έχω ονειρευτεί. Θα νικήσουμε ένδοξα. Δεν θα το βάλουμε κάτω. Θα ανανεώσουμε το πνεύμα του λαού μας και θα θέσουμε τα θεμέλια για μια νέα Χρυσή εποχή. Διαδώστε το παντού. Σε όσους ξέρετε κι όσους δεν ξέρετε. Για μερικούς θα χρειαστεί παραπάνω χρόνο και προσπάθεια απ’ ότι σε άλλους. Πείτε την ανείπωτη αλήθεια μας παντού. Έχουμε ξανά σώσει την Ευρώπη μας, όταν δεν υπήρχε ίντερνετ, facebook και κανένα άλλο μέσω επικοινωνίας. Είμαστε πιο πολλοί από όσο νομίζουν και κάθε μέρα μεγαλώνουμε. Αν κάτι είναι σίγουρο, είναι πως ο άνεμος αλλάζει φορά. Προς ποια κατεύθυνση; Το βλέπω ξεκάθαρα, ανοίγεται μπροστά μας. Μοιάζει σαν το πολυτιμότερο κειμήλιο που έχουμε διατηρήσει, ακόμη κι αν όχι εντελώς. Προς την ταυτότητά μας. Είναι εκείνη αυτή που πρέπει να κρατήσουμε, να διατηρήσουμε και να μεταφέρουμε στις επόμενες γενιές.
Ο δρόμος είναι ένας. Δεν θα υποχωρήσουμε. Δεν θα λυγίσουμε. Δεν θα παραδώσουμε τα "όπλα". Η επιτυχία πλέον ορίζεται από την δική μας επιβίωση. Ο αγώνας μας είναι ένα μεγάλο ψυχολογικό παιχνίδι. Οι εχθροί του έθνους μας κερδίζουν μόνο πείθοντάς μας πως δεν μπορούμε να επιβιώσουμε. Θα γευτούμε τη νίκη πριν ανοίξουμε τα μάτια μας στα Ηλύσια Πεδία

Αντεπίθεση