Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ «ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ» ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΤΑΜΙ: ΠΡΟΣ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΟΔΕΥΕΙ Ο ΜΠΑΡΓΙΩΤΑΣ



Η φράση «ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα» εκφράζει πλήρως την διαλυτική εικόνα που επικρατεί στο μόρφωμα του Ποταμιού, καθώς ένας ακόμη βουλευτής του αποχώρησε.
Ο λόγος για τον βουλευτή Λαρίσης, Κώστα Μπαργιώτα, ο οποίος σήμερα το πρωί της Τρίτης ανακοίνωσε με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής και τον Σταύρο Θεοδωράκη την ανεξαρτητοποίησή του.
Το περιεχόμενο της επιστολής, με τις συνηθισμένες δικαιολογίες που χρησιμοποιούνται σ’ αυτές τις περιστάσεις, ενισχύει την φημολογία για προσχώρησή του στο άλλο μόρφωμα, αυτό της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Ενδεικτικό του όλου κλίματος είναι το γεγονός ότι χθες ο Μπαργιώτας παρακολούθησε από την πρώτη σειρά την Φώφη Γεννηματά να παρουσιάζει το βιβλίο του Γιάννη Μανιάτη.
Το Ποτάμι οδεύει προς το οριστικό τέλος του, το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει τις μεταγραφές – αποστασίες, αλλά ο Ελληνικός Λαός είναι εκείνος που θα προσγειώσει το κόμμα το οποίο έκλινε σ’ όλες τις πτώσεις την λέξη κλέφτης στην θλιβερή γι’ αυτό πραγματικότητα στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αυτές πραγματοποιηθούν.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ