Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΧΩΡΑ - ΒΙΝΤΕΟ



Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σχολίασε αρχικά τις εξελίξεις στην διαπραγμάτευση και την αξιολόγηση, σημειώνοντας ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο και ότι τώρα ζούμε ακόμη ένα επεισόδιο στο σήριαλ του οικονομικού αδιεξόδου που έχουν οδηγήσει τα Μνημόνια την Χώρα.
Πρόσθεσε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι συνένοχη στην κατάσταση αυτή, καθώς ουδείς γνωρίζει τι συμφώνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με Μέρκελ και Σόιμπλε και επιπλέον δεν δηλώνει ότι θα καταργήσει τα αιματηρά μνημονιακά μέτρα.
Τόνισε ότι καμία ανάπτυξη δεν μπορεί να έρθει δίχως καταγγελία των Μνημονίων και λογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους. Θέσεις τις οποίες υποστηρίζει η Χρυσή Αυγή από το 2010 και δεν τις απεμπόλησε όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Για να έρθει η ανάκαμψη, η Ελλάδα πρέπει να ξαναγίνει παραγωγική χώρα!
Τέλος, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε την ανοχή στο παρακράτος της αριστεράς, άνθρωποι του οποίου προκάλεσαν τα πρόσφατα επεισόδια στο Εφετείο. 100 κρανοφόροι με ρόπαλα ύστερα από κάλεσμα στον γνωστό αναρχικό ιστότοπο indymedia συγκεντρώθηκαν έξω από το Εφετείο και στην συνέχεια εισέβαλαν στην δικαστική αίθουσα, προκαλώντας πρωτοφανή επεισόδια.
Τόνισε, ότι οι αναχοκομμουνιστές προσέβαλλαν την Μνήμη του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη με εμετικά συνθήματα, αλλά κανένα ΜΜΕ δεν αναφέρθηκε στο γεγονός. Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες, γιατί κατόπιν παρέμβασης διεξάγεται η δίκη στο Εφετείο, ώστε να μπορούν οι αναρχικοί να τρομοκρατούν. Η τρομοκρατία όμως, δήλωσε ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος, δεν θα περάσει!
Διαβάστε σχετικά: