Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: 150.000 ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Η μάστιγα της υπογεννητικότητας, που αποτελεί τον υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνο για το Έθνος μας, έχει «παραμέτρους» οι οποίες επεξηγούν το γιατί η Πατρίδα μας έχει φτάσει στο τραγικό αυτό σημείο. Μια τέτοια παράμετρος είναι και οι εκτρώσεις, καθώς τείνουν να εξελιχθούν σε πραγματική επιδημία στην χώρα μας.
Ετησίως, περισσότερα από 30.000 κορίτσια (!) ηλικίας κάτω των 16 ετών καταφεύγουν σε έκτρωση προκειμένου να διακόψουν μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Ο συνολικός ετήσιος αριθμός των εκτρώσεων στην Χώρα μας αγγίζει τις 150.000, γεγονός που αποδεικνύει την τραγική κατάσταση υπογεννητικότητας στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα.
Κάθε χρόνο, δηλαδή, ένας πραγματικά εντυπωσιακός αριθμός Ελληνόπουλων δεν γεννιούνται, γεγονός το οποίο συμβάλλει και αυτό στην δραματική συρρίκνωση του Ελληνισμού.
Από την άλλη μεριά, το ότι δεκάδες χιλιάδες ανήλικες κοπέλες οδηγούνται στην έκτρωση δείχνει την πλήρη έλλειψη ουσιαστικών προγραμμάτων σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και πρόληψης, τα οποία φυσικά δεν μπορούν να έχουν καμία σχέση με τα μαθήματα κατά της «τρανσφοβίας» που τα «σαΐνια» του υπουργείου Παιδείας σχεδιάζουν για τους μαθητές.
Και βεβαίως, την ίδια στιγμή που κάθε χρόνο αναρίθμητα Ελληνόπουλα δολοφονούνται -στην πραγματικότητα- δια μέσω των εκτρώσεων, η «λύση» στο πρόβλημα της υπογεννητικότητας για κάποιους «προοδευτικούς» έγκειται στη νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ