Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΑΙΔΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΛΕΒΕΝΤΗ: ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!



Ο πολιτικά φαιδρός Βασίλης Λεβέντης ξαναχτύπησε! Ο αρχηγός της Ένωσης Φραπέδων, ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα από τους Βορειοηπειρώτες την περασμένη Κυριακή έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρύτση, όταν όχι μόνο «συνελήφθη» να μην γνωρίζει ούτε τα στοιχειώδη για την ιστορία του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, την γεωγραφική του εξάπλωση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι Έλληνες της Αλύτρωτης αυτής περιοχής, αλλά νομίζοντας ότι έχει να κάνει με κλακαδόρους του, τους είπε «πείτε μου τα αιτήματά σας να τα μεταφέρω στον Τραμπ όταν του μιλήσω»(!!!), έχει βλέψεις για συμμετοχή σε κυβερνητικό σχήμα.
Διαβάζουμε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Δημοκρατία», κάτω από τον τίτλο «Λεβέντης: Αν με κάνετε υπουργό Οικονομικών, μπαίνω στην κυβέρνηση» τα εξής: «Ο Βασίλης Λεβέντης «ξέφυγε» εντελώς! Θέτει ως προϋπόθεση για να συμμετάσχει σε μία κυβέρνηση συνεργασίας να του δοθεί το υπουργείο Οικονομικών. Το επιχείρημα μάλιστα που χρησιμοποιεί είναι απίστευτο. «Είμαι άνθρωπος της πιάτσας» λέει.
Σε συνέντευξη που έδωσε σε τηλεοπτικό σταθμό χθες ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ερωτηθείς ποιο υπουργείο θα του ταίριαζε αν το κόμμα του θα συμμετείχε στην κυβέρνηση, απάντησε: «Η πείρα μου επειδή είμαι άνθρωπος της πιάτσας είναι μόνο για το υπουργείο Οικονομικών». Και συνέχισε: «Δεν θα έκανα λάθη, δηλαδή να παίρνω μέτρα για να πειραματιστώ. Εγώ θα έπαιρνα ένα μέτρο για να φέρω επενδύσεις. Αυτοί εδώ τι κάνουν… βάζουν ένα μέτρο για να δουν πώς θα λειτουργήσει».
Σε ποια κυβέρνηση θα συμμετείχε βέβαια είναι ζητούμενο, αφού ο κ. Λεβέντης απορρίπτει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και επαναλαμβάνει πως η χώρα χρειάζεται οικουμενική κυβέρνηση, κάτι που δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα, αφού και ο ίδιος αναγνώρισε ότι «η αξιολόγηση θα κλείσει».

Ο γραφικός αυτός τύπος, ο οποίος προκάλεσε απίστευτο γέλωτα την περασμένη Κυριακή με την πλήρη ασχετοσύνη του, αποτελεί μια τρανή απόδειξη της πολιτικής επαλήθευσης της ρήσης «οι φελλοί επιπλέουν». Μόνο που ακόμα κι αυτή η ρήση στην περίπτωσή του δεν θα κρατήσει για πολύ, καθώς στις επόμενες εκλογές θα βρίσκεται εκτός Κοινοβουλίου, οπότε θα έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο να συναντά τον… Τραμπ όποτε θέλει.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ