Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΟΓΥΜΝΩΘΗΚΕ Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ - ΑΝΑΥΔΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ! ΒΙΝΤΕΟ



Άφωνος έμεινε ο υπουργός λαθρομεταναστευτικής πολιτικής του Σύριζα, Μουζάλας στις καταγγελίες του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.
Σφοδρή επίθεση στην ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα και στον υπουργό Μουζαλά εξαπέλυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης αναφορικά με την καταστροφική κυβερνητική στο μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην αντισυνταγματική και παράνομη στάση του πρωθυπουργού και υπουργών της κυβέρνησης να αποφεύγουν με γελοία προσχήματα τον Κοινοβουλευτικό έλεγχο της Χρυσής Αυγής.
Στην συνέχεια κατέθεσε ντοκουμέντα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και κυβερνητικά έγγραφα που καταρρίπτουν τα προσχήματα του Σύριζα περί "ρατσισμού", καθώς εμπεριέχουν τον όρο λαθρομετανάστες.
Ο λόγος που η κυβέρνηση αποφεύγει τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, είναι επειδή δεν θέλει να λογοδοτήσει για τα ρουσφέτια και τα οικονομικά σκάνδαλα που εκτυλίσσονται στις "αλληλέγγυες" ΜΚΟ και στα "hot spots".
Η Πατρίδα μας αντιμετωπίζει μια ασύμμετρη απειλή, καθώς με την ανθελληνική πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί μαθηματικά τους Έλληνες στο να μετατραπούν σε μειονότητα μέσα στην ίδια μας την χώρα.