Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΙΔΡΥΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ



Όπως έχει αναγγελθεί εδώ και αρκετό καιρό, η ίδρυση συνδικαλιστικού φορέα στις λαϊκές αγορές από Έλληνες εθνικιστές και πατριώτες είναι πλέον γεγονός.
Το σωματείο Ελλήνων Πωλητών Λαϊκών Αγορών "Ο Άγιος Στυλιανός" πήρε σάρκα και οστά, κάτι που επιβεβαιώνει για πολλοστή φορά την διείσδυση και άνοδο του εθνικιστικού κινήματος στην ελληνική κοινωνία ευρύτερα.
Το νόημα της εκπροσώπησης μας και σε αυτή την εργατική τάξη συνοψίζεται στην ιδρυτική μας θέση: Δουλειά και αξιοπρεπής διαβίωση των Ελλήνων στις λαϊκές αγορές.
Η εξαθλίωση και η εξόντωση μας που μεθοδεύεται συστηματικά εδώ και πολλά χρόνια από το σύνολο του δήθεν "συνταγματικού τόξου" δεν πρόκειται να περάσει. Θα δώσουμε με συνέπεια την μάχη εναντίον των μνημονιακών πολιτικών, θα διεκδικήσουμε τα απολεσθέντα εργασιακά - ασφαλιστικά μας δικαιώματα, θα καταγγείλουμε με κάθε νόμιμο μέσο όλες τις παθογένειες του κλάδου μας που αποτελούν τροχοπέδη για την ανάπτυξη και ευημερία μας.
Κυρίως όμως θα παλέψουμε για την επιβίωση και το μέλλον των λαϊκών αγορών, θα αγωνιστούμε με συνέπεια για να έχουν οι συμπολίτες μας φθηνή πρόσβαση στα αγαθά της ελληνικής γης που οι εθνομηδενιστές θέλουν να αφανίσουν.
Ενημερώνουμε δε όσους ήδη προσπάθησαν ανεπιτυχώς και με κάθε τρόπο να εμποδίσουν την ίδρυση του σωματείου μας να μην πασχίζουν πλέον άδικα, το δίκαιο του αγώνα μας είναι πιο δυνατό από τις μεθοδεύσεις και τους εκβιασμούς τους.
Καλούμε όλους τους Έλληνες πωλητές των λαϊκών αγορών να συσπειρωθούν γύρω μας, η νίκη μας ανήκει!