Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Ο ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ"



Το κατεστημένο πολιτικό σύστημα (όπως και ο διάολος) έχει πολλά ποδάρια. Ιδιαίτερα τώρα που το σύστημα καταρρέει με πάταγο, έχει κάθε λόγο, όχι απλά να ανησυχεί,αλλά και να φροντίζει για την "άμυνά" του, δημιουργώντας αναχώματα , με στόχο να ανακόψουν την πορεία του Εθνικιστικού Κινήματος.

Έτσι ακόμη ένα ανάχωμα στήνεται με τον συνήθη τρόπο. Πολιτικός σχηματισμός -λέει- δεξιότερα της ΝΔ με στόχο "την δημιουργία πατριωτικού μετώπου που θα αγκαλιάζει όλους τους πατριώτες".

Ποιοι θα τα κάνουν όλα αυτά; Μήπως κάποια νέα πρόσωπα; Μήπως άνθρωποι που δεν έχουν δοκιμαστεί; Μήπως πολιτικοί που δεν έχουν πολιτικά "ζυγιστεί";

Εύκολη η απάντηση,και είναι φυσικά ένα μεγάλο ΟΧΙ. Παλιά πολιτικά υλικά, γερασμένα μυαλά,και πολιτικοί τυχοδιώκτες.

Όλοι αυτοί που για δεκαετίες ήταν γρανάζια του πολιτικού κατεστημένου, όλοι αυτοί που πιστά και "ευόρκως" υπηρέτησαν ότι πιο σάπιο πολιτικά έβγαλε η νεώτερη πολιτική ιστορία,βγήκαν από τα υπόγεια και τις ντουλάπες,και μιλούν για "Πατρίδα".

Ποιοι; Αυτοί που έβλεπαν την πατρίδα να ξεπουλιέται και ψήφιζαν μνημόνια (για το "καλό" της "πατρίδας" βεβαίως-βεβαίως).

Αυτοί που παρασιτούσαν σε διαδρόμους και υπόγεια, ανεχόμενοι σκευωρίες σε βάρος του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας και σιωπούσαν.

Αυτοί που αυτό-γελοιοποιήθηκαν ντυμένοι ΖΟΡΟ,και "επεδείκνυαν" τις φωνητικές τους "ικανότητες" σε μεσημεριανά τηλέ-σκουπίδια.

Αυτοί που η δημοσιογραφική τους "αντικειμενικότητα" και "αμεροληψία" δεν τους "άφησε" ποτέ, να προβάλλουν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών με δικαιοσύνη και ισομέρεια.Οι "άτεγκτοι"..τρομάρα τους..

Όλους αυτούς θα φροντίσει να "προβάλει" σαν "εναλλακτική πρόταση" ο διαπλεκόμενος μηντιακός βόρβορος.

Το έχει ξανακάνει πολλές φορές άλλωστε. Ακόμη και τον Λεβέντη έβγαλαν βουλευτή,και τον αναγόρευσαν και σε.."Νέστορα" της πολιτικής ζωής του τόπου!!. Στα πολιτικά ραμολιμέντα θα κολλήσουν;

Οι εποχές όμως που ζούμε είναι "παράξενες" και οι εξελίξεις ραγδαίες. Το πολιτικό κατεστημένο,και τα κολπάκια του είναι πλέον προβλέψιμα..Απελπιστικά προβλέψιμα.

Περιμέναμε κάτι "πιο καλό", πιο "χθόνιο", από το πολιτικό κατεστημένο. Άλλωστε πάντα μας άρεσαν οι προκλήσεις του. Και επειδή και πιο ώριμοι πολιτικά γίναμε,και πιο "έμπειροι" είμαστε πλέον, καλοδεχούμενα ολα αυτά τα "κολπάκια". 

Και επειδή αναμένονται ξεκαρδιστικές ιστορίες γέλιου με το "νέο" και "πατριωτικό" μόρφωμα, ευελπιστούμε να στηριχτεί (το μόρφωμα αυτό)και από το προς ίδρυση "Ρωσικό" κόμμα..

Κάτι τέτοιο, θα αποτελέσει την δικαίωση του ΖΟΡΟ, και άλλων "ηρώων" των παιδικών μας χρόνων.


Τ.Ο ΤΡΙΚΑΛΩΝ