Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ: ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ ΘΕΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΔΕΗ - ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ



Ολοκληρώθηκαν χθες το βράδυ οι εκλογικές διεργασίες στις οποίες ως γνωστόν έλαβε μέρος η παράταξη των εθνικιστών εργαζομένων "Δύναμη Εργαζομένων ΔΕΗ" κυριολεκτικά εναντίον όλων που προσπάθησαν με κάθε δόλιο τρόπο να εμποδίσουν την συμμετοχή μας στις εν λόγω εκλογές.
Η παράταξη μας έλαβε υψηλότατο ποσοστό καταλαμβάνοντας 1 έδρα στον αντίστοιχο συνδικαλιστικό φορέα της ΔΕΗ αποδεικνύοντας στην πράξη τι μπορούν να πετύχουν οι Έλληνες πατριώτες και εθνικιστές εργαζόμενοι ακόμα και με πενιχρά μέσα.
Ενώ όμως ανακοινώθηκε το βράδυ επίσημα η ανακήρυξη των εκλογικών αποτελεσμάτων παρουσία δικαστικού επιμελητή, χθες τα μεσάνυχτα και ενώ είχαν αποχωρήσει οι εκλογικοί μας αντιπρόσωποι μας γνωστοποιήθηκε τηλεφωνικώς πως τελικά για μία ψήφο δεν είναι δυνατόν να πάρουμε την εν λόγω έδρα!
Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση πως δεν θα ανεχθούμε αυτή την απαράδεκτη μεθόδευση που ουσιαστικά νοθεύει το εκλογικό αποτέλεσμα, μας στερεί "ετσιθελικά" την θεσμική εκπροσώπηση σε συνδικαλιστικό επίπεδο και καταπατάει το κεκτημένο δικαίωμα των εργαζομένων να εκπροσωπούνται από όποιον πολιτικό φορέα επιθυμούν.
Ήδη έχουμε ξεκινήσει όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες και θα εξαντλήσουμε κάθε ένδικο μέσο προκειμένου να μην ολοκληρωθεί αυτή η αθλιότητα.
Συντομότατα θα δώσουμε και στην δημοσιότητα τα πλήρη στοιχεία και τα ονοματεπώνυμα όσων παρασκηνιακά ή μη συνετέλεσαν σε αυτό το τερατούργημα και δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση πως δεν θα τους περάσει.
Ανεξαρτήτως όμως των ανωτέρω οφείλουμε να συγχαρούμε ολόψυχα τους εργαζόμενους που μας τίμησαν με την ψήφο τους καθώς και όλους όσους αγωνίστηκαν στην πρώτη γραμμή μαζί μας παλεύοντας για τα συμφέροντα των Ελλήνων εργαζομένων στην ΔΕΗ και κατ' επέκταση του λαού μας.
Ο συνδικαλιστικός μας αγώνας θα συνεχιστεί με ακόμα μεγαλύτερη ένταση και όσο για τους αντιπάλους μας τους προειδοποιούμε πως ούτε ο εκφοβισμός ούτε οι παράνομες μεθοδεύσεις δεν είναι ικανές να μας σταματήσουν.