Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ



«Το ότι η ποικιλία των ειδών αποτελεί βασικό στοιχείο της ίδιας της παρουσίας της ζωής δεν γίνεται εύκολα κατανοητό από τον άνθρωπο. Το πρόβλημα δεν είναι να διασωθούν μόνο ο ρινόκερως, η τίγρη, ή οι χελώνες που ενδημούν στα Ελληνικά παράλια. Η σιωπηλή εξαφάνιση πολλών ειδών, ακόμη κι αν είναι έντομα ή φυτά, μοιάζει με την καταστροφή σελίδων ενός πανάρχαιου βιβλίου, που δεν έχουν ακόμα διαβαστεί. Την χλωρίδα και την πανίδα ενός τόπου συνδέουν δεσμοί εσωτερικοί...»
Η Κόμη της Βερενίκης – Γιώργος Γραμματικάκης
Το Έθνος και η Φυλή, ως διαχρονική βιολογική δύναμη και αξία, συνιστούν μία ακατάλυτη φυσική και ιστορική πραγματικότητα. Η διατήρηση της Εθνικής και Φυλετικής φυσιογνωμίας, συναντά επιστημονική επιβεβαίωση στον Νόμο της Κληρονομικότητας.
Ο νόμος αυτός αποδεικνύει ότι υφίστανται ομοιότητες μεταξύ ατόμων που ανήκουν στο ίδιο Έθνος και ανομοιότητες μεταξύ ατόμων που ανήκουν σε διαφορετικές εθνοφυλετικές ομάδες. Φυσικά οι ομοιότητες και οι ανομοιότητες δεν εντοπίζονται σε επιφανειακό επίπεδο εξωτερικών-μορφικών χαρακτηριστικών, αλλά είναι ενδότερες, είναι ουσιαστικότερες, εντοπιζόμενες σε επίπεδο αισθητικό, ψυχικό, βιολογικό και διανοητικό. Όσοι επιχειρούν να εξαλείψουν την φυσική πραγματικότητα του Έθνους και της Φυλής, όσοι αποπειρώνται να διαμορφώσουν και να ερμηνεύσουν την ιστορία εκτός και πέρα από τον εθνοφυλετικό παράγοντα, διαπράττουν μέγιστη Ύβρη.
Οι δεσμοί που αποτελούν ένα έθνος είναι πιο ισχυροί από κάθε τι άλλο στην φύση. Η νέα τάξη πραγμάτων δηλητηριάζει αυτούς τους δεσμούς σιωπηλά. Ζούμε σε εποχή που ο πολιτισμός μας καταστρέφεται αργά και βασανιστικά, χιλιάδες λαθρομετανάστες ξεκινούν καθημερινά με μοναδικό προορισμό τη χώρα μας. Η παιδεία και η δημόσια υγεία έχουν καταρρεύσει. Κι όλα αυτά αθόρυβα, εν παρουσία μας.
Το μέλλον της χώρας μας και του λαού της μοιάζει δυσοίωνο και τρομακτικό στα μάτια μας. Δεν τίθεται θέμα φυλετικού μίσους, ή ρατσισμού. Τίθεται θέμα επιβίωσης, όχι μόνο του δικού μας έθνους, αλλά και των υπολοίπων που περνάνε καθημερινά τα σύνορα. Δεν εκμεταλλευόμαστε κανέναν, δε μισούμε κανέναν, σεβόμαστε την φυλετική και εθνική ταυτότητα ενός εκάστου λαού, προασπίζοντας τον Εθνικό του χαρακτήρα. Γι' αυτό δικαίως, δύναται να λεχθεί ότι γνήσιος Ανθρωπισμός είναι μόνο ο Φυλετισμός. Όπως κανείς δεν θα ήθελε να αποδημήσουν οι γονείς του, έτσι θα έπρεπε να νιώθει και για τις ρίζες του.
Ο φιλόσοφος Αριστοτέλης στα «Πολιτικά»(1280 β, 32-45) αναφέρει ότι «Για να συσταθεί μία Πολιτεία, δεν αρκούν ούτε η επί το αυτό κατοικία, ούτε το να μην αδικούν οι πολίτες ο ένας τον άλλον, ούτε οι εμπορικές σχέσεις. Αυτά είναι απαραίτητα για να υπάρξει η Πολιτεία, αλλα και όταν όλα αυτά υπάρξουν, δεν υπάρχει μία πολιτεία. Πολιτεία είναι λοιπόν η κοινωνική ένωση των συγγενικών ομάδων χάριν τελείου και αυτάρκους βίου...».

Αντεπίθεση