Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝΕΛ: ΘΑ ΨΗΦΙΖΩ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ



Πολύ μελάνι χύθηκε για τις δήθεν αντιδράσεις Καμμένου για την προσφώνηση «Μακεδονία» που επεφύλαξε ο συνάδελφός του, κυβερνητικός εταίρος και υπουργός, Μουζάλας, για τα Σκόπια. Βεβαίως επρόκειτο για έναν πολιτικό τακτικισμό του Καμμένου, προκειμένου να πάρει κανά ψηφαλάκι, γιατί φαίνεται «χλωμός» στις δημοσκοπήσεις, αφού γνώριζε εκ των προτέρων ότι τα «συντρόφια» λένε τα σκόπια «Μακεδονία».
Τελικώς η κωλοτούμπα επετεύχθη και ο Καμμένος δήλωσε την πλήρη στήριξή του στην κυβέρνηση. Όπως ευστόχως σχολιάστηκε στο διαδίκτυο, στον αγώνα «Μουζάλα – Κουτάλα» κερδίζει η «κουτάλα» ή μάλλον το... ελικόπτερο.
Την πραγματική θέση των ΑΝΕΛ, πέρα από πολιτικάντηκους λεκτικούς σχηματισμούς, προέβαλλε ο βουλευτής Κώστας Ζουράρις, μιλώντας στο κανάλι του Μπόμπολα, λέγοντας: «Θα ψηφίζω επ’ αόριστον τις προτάσεις που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και αν προτείνει την προσάρτηση της Μακεδονίας στα Σκόπια, στην Χιλή, στο Άνω Βολτά».
Δείτε το βίντεο: