Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

5,9 ΔΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ - Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΧΤΙΖΕΙ HOT SPOT!



Αυτό το υπέρογκο ποσό προσφέρει το τουρκικό κράτος στον στρατό του, αυξάνοντας και αναβαθμίζοντας τα εξοπλιστικά του συστήματα. Αξιοσημείωτο όμως είναι το γεγονός ότι το μεγαλύτερο ποσό του προγράμματος θα υλοποιηθεί από τουρκικές αμυντικές βιομηχανίες, οι οποίες θα εισπράξουν τα 4.5 δισ. δολάρια του προγράμματος. Τέτοιου είδους επενδύσεις αποσκοπούν στην εξασφάλιση της ανεξαρτησίας μιας χώρας και την αναβάθμισή του ρόλου της, στο παγκόσμιο γεωπολιτικό παιχνίδι. Ακόμα πιο ισχυρή όμως γίνεται αυτή η χώρα όταν οι επενδύσεις αυτές υλοποιούνται από εγχώριες βιομηχανικές εταιρίες και αυτό ακριβώς πράττει η Τουρκία κοιτώντας το δικό της συμφέρον.
Την ίδια εποχή στην Ελλάδα οι ανίκανες προδοτικές κυβερνήσεις των μιζαδόρων της μεταπολίτευσης, αντί να λειτουργήσουν με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, προτίμησαν στο όνομα της ευρωπαϊκής ένωσης να απομυζήσουν τον ιδρώτα του ελληνικού λαού. Έτσι λοιπόν, ως αδηφάγοι εισέπραξαν τα ποσά των εξοπλιστικών προγραμμάτων, τα οποία μετέτρεψαν σε μίζες, σε ΜΚΟ και σε καταθέσεις, παραμελώντας παράλληλα τον ελληνικό στρατό και αφήνοντάς τον έρμαιο στην τύχη του, να καλύπτει τις ανάγκες του, λειτουργώντας σαν ΚΨΜ για λαθρομετανάστες. Δυσμενές αποτέλεσμα της μεταπολιτευτικής πολιτικής είναι επίσης, και οι αμυντικές βιομηχανίες της Πατρίδας μας, που έχουν μετατραπεί σε απέραντες αποθήκες σκουριασμένων μηχανημάτων, τα οποία επιτηρούν κάποιοι ιδιωτικοί security των πεντακοσίων ευρώ. Αιτία αυτής της κατάστασης δεν είναι όμως η ζήτηση, ούτε η έλλειψη τεχνογνωσίας καθώς αυτές υπάρχουν. Η τρόϊκα έχει μεριμνήσει, μέσω των απολύσεων που επέβαλε, να μην υπάρχει το απαιτούμενο προσωπικό στις βιομηχανίες, ώστε να μπορούν να υλοποιούνται οι παραγγελίες. Έτσι, με αυτήν την μέθοδο έχει απαγορεύσει στην Ελλάδα να παράγει και να εξάγει αμυντικά συστήματα.
Η υποβάθμιση του ελληνικού στρατού είναι ένα μεθοδευμένο σχέδιο, το οποίο συντήρησε τόσα χρόνια το πασόκ και η ψευτοδεξιά νουδούλα. Σήμερα ο σύριζα και οι ανέλ με κάθε τρόπο εξευτελίζoυν τις Ένοπλες Δυνάμεις και τους στρατιώτες, τους οποίους έχουν μετατρέψει σε αγγαρειομάχους των λαθρομεταναστών. Ο Καμμένος, που δήλωνε κάποτε πατριώτης και έγινε πιόνι του Τσίπρα, αποδέχεται αυτόν τον εξευτελισμό με αντάλλαγμα τον παχυλό μισθό και τις δωρεάν μεταφορές με C-130 και Chinook. Είναι ολοφάνερο πως οι Τούρκοι έχουν αντιληφθεί την εξελισσόμενη παρακμή της Πατρίδας μας και έχουν εντείνει τις διεκδικήσεις ελληνικών περιοχών. Με έναν, παραμελημένο από το ελληνικό κράτος, στρατό, και έναν εξαθλιωμένο ελληνικό λαό, το έργο τους γίνεται ακόμη πιο εύκολο.
Η ιστορία μας διδάσκει ότι όποτε η ελληνική πλευρά παρουσίαζε φιλικές διαθέσεις προς τους τούρκους, αυτοί το εξελάμβαναν ως αδυναμία και προέβαιναν σε διεκδικήσεις και κατακτήσεις. Αυτό συμβαίνει και σήμερα, όπου ο μικρός και αφελής Τσίπρας ταξίδεψε στην μαρτυρική Σμύρνη ως επαίτης για την ενίσχυση της υποτιθέμενης ελληνοτουρκικής φιλίας, μιας φιλίας που εκδηλώθηκε γνήσια το 1922 στην ίδια πόλη. Εν κατακλείδι, ο ελληνικός λαός πρέπει να αντιληφθεί ότι μόνο ένα εθνικό κράτος με έναν ισχυρό στρατό μπορεί να εξασφαλίσει την κυριαρχία της Πατρίδας μας. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί αποκλειστικά από την δοκιμασμένη στους δύσκολους καιρούς Χρυσή Αυγή.

Αντεπίθεση