Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ



Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής στην ομιλία του στην προσυνεδριακή συνδιάσκεψη Αττικής, ξεκινώντας από μία ιστορική αναδρομή στα συνέδρια του Λαϊκού Συνδέσμου, με το σύνθημα «Τραβώντας Κόκκινη Γραμμή» του 6ου Συνεδρίου που σηματοδότησε την εντατικοποίηση της πολιτικής δράσης, μέχρι την καταστροφή των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Σωκράτους και την είσοδο στην πολιτική σκηνή του τόπου με την κατάκτηση θέσεως στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηνών.
Ο Αρχηγός αναφέρθηκε στο αμαρτωλό καθεστώς της κλεπτοκρατίας και τους λόγους που αυτό εχθρεύεται την Χρυσή Αυγή, επειδή πολύ απλά δεν είμαστε ίδιοι με αυτούς.
Αναφέρθηκε στο λεγόμενο «προσφυγικό» αναδεικνύοντας πτυχές του ζητήματος άγνωστες στον Λαό, αφού δεν συμφέρουν την καθεστωτική προπαγάνδα, καταλήγοντας στην καταγγελία των δήθεν «ανθρωπιστών» που αδιαφορούν για τους Έλληνες, αλλά και για τους λαθρομετανάστες και πρόσφυγες.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος έκανε μία σύντομη αναδρομή στην Εθνεγερσία του 1821, λέγοντας ότι ο Αγώνας για Ανεξαρτησία ουδέποτε ολοκληρώθηκε, αφού η χώρα υποθηκεύτηκε με τα περίφημα «Δάνεια του Αγώνα». Αυτός ο Αγώνας για Ανεξαρτησία συνεχίζεται με την Χρυσή Αυγή. Θέλουμε την Πατρίδα μας Πίσω και θα αγωνιστούμε μέχρι να το πετύχουμε!