Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ DRITV ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ - ΒΙΝΤΕΟ



O εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε στο DRITV και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Μαζί» μέσω skype, όπου σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Ο συναγωνιστής Κασιδιάρης αναφέρθηκε στο κοινοβουλευτικό έργο της Χρυσής Αυγής και στα εγκλήματα των καναλαρχών που αποκάλυψε στην επιτροπή για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και ΜΜΕ.
Επιπλέον, αναφέρθηκε στους νέους καναλάρχες του Σύριζα που στην ουσία είναι τρεις εφοπλιστές και ένας εργολάβος, κάτι που αποδεικνύει πως ο Τσίπρας δεν ήθελε να χτυπήσει την διαπλοκή.
Ακολούθως κατήγγειλε την μνημονιακή πολιτική και τα ψέματα των Συριζαίων και ανέλυσε τις θέσεις και τις προτάσεις του Λαϊκού Συνδέσμου για την ελάφρυνση των χαμηλών οικονομικών στρωμάτων της κοινωνίας, όπως και την κατάργηση του ληστρικού ΕΝΦΙΑ που ισοδυναμεί με το κόστος της λαθρομετανάστευσης.
Κλείνοντας, ανέλυσε την πολιτική κατάσταση στην χώρα σημειώνοντας πως βρισκόμαστε σε μια άτυπη συγκυβέρνηση, αφού η ΝΔ υπερψηφίζει τα περισσότερα μνημονιακά νομοσχέδια του Σύριζα.