Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ - ΒΙΝΤΕΟ



Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Λαγός έφερε και κατέθεσε σήμερα στην Βουλή όλα τα ντοκουμέντα για τον βρώμικο πόλεμο του Τζόρτζ Σόρος και των ανθελληνικών του ΜΚΟ ενάντια στην Χρυσή Αυγή.

Αρχικά, εξέφρασε τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων για τις ζωές που χάθηκαν λόγω της πρόσφατης θεομηνίας. Κατήγγειλε ακόμη ότι οι κακοτεχνίες στον δρόμο Κορίνθου - Καλαμάτας και τα μπάζα που είχαν εγκαταλειφθεί είχαν τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα και την ευθύνη φέρει η Κατασκευαστική "Μορέας" συμφερόντων Μπόμπολα.
Εν συνεχεία κατακεραύνωσε τους υπουργούς της ανθελληνικής συγκυβέρνησης που αρνούνται κατά παράβαση του Συντάγματος να απαντούν στον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο της Χρυσής Αυγής.
Ακολούθως αποκάλυψε στην Ολομέλεια όλα τα ντοκουμέντα για τον βρώμικο πόλεμο των ανθελληνικών ΜΚΟ του Σόρος κατά της Χρυσής Αυγής.

Τόνισε τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις και πολιτικές διώξεις κατά των Ελλήνων Εθνικιστών, επισημαίνοντας και την χθεσινή αποκάλυψη - βόμβα στην Εξεταστική όπου ο ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού "Παραπολιτικά FM" αποκάλυψε πως ο ίδιος ο Σαμαράς τον πήρε τηλέφωνο για να θάψει το ηχητικό με τον "παναθηναϊκάκια".
Τέλος, στην παρατήρηση του προεδρείου να μην είναι οι ομιλίες των βουλευτών εκτός θέματος, ο Συναγωνιστής Γιάννης Λαγός έδωσε την αρμόζουσα απάντηση πως η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να είναι παρανόμως αποκλεισμένη από παντού και ότι με γκανγκστερικό τρόπο της στέρησαν και την θέση του αντιπροέδρου της Βουλής πως ως τρίτο κόμμα δικαιούνταν.
Διαβάστε επίσης: