Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ “ΡΑΤΣΙΣΜΟ” - ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ



Πρωθυπουργό τον "Κανένα" θέλει ο Ελληνικός Λαός
Την ίδια ώρα που η χώρα χάνεται και ο Λαός κυριολεκτικά είναι τουλάχιστον βαθιά προβληματισμένος με το μεγάλο εθνικό και κοινωνικό πρόβλημα των προσφύγων και των λαθρομεταναστών, τόσο ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Τσίπρας, όσο και ο επίδοξος πρωθυπουργός και πρόεδρος της Ν.Δ. Μητσοτάκης, ανησυχούν για τον… εθνικισμό και τον κατά την άποψη τους “ρατσισμό”! Γιατί ρατσισμός είναι γι’ αυτούς οι αντιδράσεις των πολιτών προκειμένου να υπάρξει ένα κράτος δικαίου και να μη μεταβληθεί η χώρα σε κοινωνική ζούγκλα.
Στην ομιλία του στα εγκαίνια της ΔΕΘ, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας: “Απαντώντας στις τάσεις εθνικής αναδίπλωσης και περιχαράκωσης, απαντώντας στις δυνάμεις του εθνικισμού και της ξενοφοβίας που δυστυχώς ξεπροβάλλουν ξανά στην ήπειρό μας”. Λίγες ημέρες μετά βρέθηκε στην Μπρατισλάβα στην Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. όπου είπε: «Μη νομίζουμε ότι υιοθετώντας την ατζέντα της Ακροδεξιάς αποτρέπουμε την άνοδο της. Η Ακροδεξιά ατζέντα, ενισχύει την ίδια την Ακροδεξιά».
Το πρόβλημα λοιπόν, για τον πρωθυπουργό της χώρας, μιας χώρας χρεοκοπημένης με εκατομμύρια ανέργους, δεν είναι το χάος που έχει δημιουργηθεί με ευθύνη μεγάλη τόσο της κυβερνήσεώς του, όσο και των “συντρόφων αλληλέγγυων” των ΜΚΟ, που εισπράττουν εκατομμύρια ευρώ, αλλά η αντίδραση των Ελλήνων πολιτών!
Το πλέον αστείο είναι ότι αυτό το είπε στους ηγέτες των χωρών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, που όλες τους σχεδόν έχουν πάρει σκληρά μέτρα και έχουν κλείσει τα σύνορά τους!
Μη νομίζετε όμως ότι έχει διαφορετική πολιτική και η Νέα Δημοκρατία. Με αφορμή τα γεγονότα στο Δήμο Ωραιοκάστρου της Θεσσαλονίκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στην διάρκεια της συνεντεύξεώς του στην ΔΕΘ: «Δεν με εκφράζουν οι δηλώσεις του δημάρχου. Διαφωνώ μαζί του. Ξενοφοβία και ρατσισμός δεν χωρούν στη ΝΔ».
Κοινό αντιρατσιστικό μέτωπο ΣΥΡΙΖΑ-Ν.Δ. στην χώρα και μέσα στο κλίμα αυτό είχαμε και νέες δημοσκοπήσεις. Δεν θα σταθώ στο ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η οποία παραμένει τρίτο κόμμα σταθερά και ούτε θα αδικήσω τους δημοσκόπους γιατί είναι δεδομένο ότι εις ό,τι αφορά την ψήφο στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, υπάρχει απόκρυψη της προθέσεως ψήφου λόγω του κλίματος της τρομοκρατίας, το οποίο υπάρχει. Παρ’ όλα αυτά, στην τελευταία δημοσκόπηση της Alco θεωρούν ότι μπορεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να φτάσει το μέγιστο 9,7%… Όπως βλέπετε και οι δημοσκόποι κρατούν “πισινή” για να μη ρεζιλευτούν, όπως έχουν ρεζιλευτεί πολλές φορές σχετικά με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Από την δημοσκόπηση αυτή θα σταθώ σε δύο ποιοτικά στοιχεία, τα οποία είναι ενδεικτικά του γενικότερου πολιτικού κλίματος, αλλά και της άνευ βάσεως αισιοδοξίας των κομματαρχών της Ν.Δ., που ερχόμενοι πρώτοι στις δημοσκοπήσεις, νομίζει ότι την αγάπησε ξαφνικά ο Λαός! Στο ερώτημα συγκεκριμένα “αν κυβερνούσε η Νέα Δημοκρατία τα πράγματα θα ήτανε καλύτερα, ίδια ή χειρότερα από ότι είναι σήμερα” ένα 42% απαντά ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ, ενώ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ απαντά ένα 24%. Τα ίδια και χειρότερα δηλαδή συνολικά 66%, δύο στους τρεις Έλληνες και ΚΑΛΥΤΕΡΑ απαντά μόλις ένα 23%…
Ιδιαίτερη σημασία έχουν και τα ποσοστά στο ερώτημα “ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ”, στο οποίο μόνον ένα 28% απαντά Μητσοτάκης, ενώ Τσίπρας ένα 21%. Συνολικά δηλαδή Τσίπρας και Μητσοτάκης δεν λαμβάνουν ψήφο εμπιστοσύνης ούτε από τους μισούς Έλληνες! Ενώ, αυθόρμητα στο δίλημμα Τσίπρας - Μητσοτάκης απαντά ΚΑΝΕΝΑΣ το 46% και αρνείται να πάρει θέσει και δηλώνει δεν γνωρίζω ένα 5%!
Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, ότι ο Ελληνικός Λαός είναι βαθιά απογοητευμένος από τις προσφερόμενες από το πολιτικό σύστημα λύσεις. Εμείς σαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καθήκον έχουμε να πείσουμε όλους αυτούς τους Έλληνες, οι οποίοι έχουν εγκαταλείψει οριστικά τον ΣΥΡΙΖΑ και την Ν.Δ., όλους αυτούς οι οποίοι απέχουν από τις εκλογές ότι υπάρχει λύση, μια λύση ξεκάθαρα εθνική: η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή


ΠΗΓΗ